2777
2789
عنوان

این طبیعیه یه مرد اینقدر با مادرش تلفنی حرف بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 22 پست

دوست عزیز از اپلیکیشن همراه من با شمارش وارد شو پرینت ریز مکالماتش بزن دقیق میفهمی به کیا پیام داده یا زنک زده چه ساعت‌هایی و. چند دقیقه همه شماره ها رو بررسی کن اگه 100 درصد فهمیدی مامانش هست به جای اینکه برسونیش  که هی پنهان کنه بهش محبت زیاد کن و دائم تو زنک بزن رابطه جنسیتو  با کیفیت کن به خودت زیاد برس زبونت تند و غر غر نباشه اصلا فقط و فقط محبت کن بغلش کن خوشحالش کن اینجوری خودش  میبینه تو خونه و با زنش بیشتر لذت میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم از مرد مامانی بهم میخوره

همسر منم مامانی بود

تاثیر منفی توی زندگیتون داره

همش به شما بدبین میشه

من این روزهارو گذروندم

اخرش چی شد

پدرشوهرم فوت شد مادرشوهرم گفت همه چی مال من

همسرم گفت همه چی مال تو ما ارث‌نمیخاییم  

حتی بخای من هرچی دارمم میدم بهت مثل ک

اما سر یک مسایلی مادرشوهرم دعواش کرد از خونش پرت کرد بیرون

الان دوساله قهرن

و من نفس میکشم 

البته بگم شوهره من دردبه در دنبال اینه ارتباط بگیره اما مادره نمیخاد😅

حیف عمری که برای مرد مامانی بزاری حیف

حالم از مرد مامانی بهم میخورههمسر منم مامانی بودتاثیر منفی توی زندگیتون دارههمش به شما بدبین میشهمن ...

اره واقعا

بازم تو شانس اوردی خداروشکر. نمزدونم چطور یه بچه رو اینطوری بار میارن برام سواله. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
بیشتر ببینید
میدونی زنگ میزنه چی میگه؟ گزارش زندگیتو میده! شوهر منم اوایل همین بود

خب طبیعیه این همه مکالمه توش همه حرفی میاد وسز ده پس اخه اینا چی مزگن هزار بار حرف میزنن بعد جالب اینجاست هم شوهرم هم مادرشوهرم جفتشون وانمود میکنن اصلا با هم تلفنی حرف نمیزنن یعنی جفتشونبه من دروغ میگن. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.
بیشتر ببینید
دوست عزیز از اپلیکیشن همراه من با شمارش وارد شو پرینت ریز مکالماتش بزن دقیق میفهمی به کیا پیام داده ...

عزیزم از همین طریق فهمیدم من خودمم بکشم اونا عزیزترن براش و پنهون کار و دروغگوعه من همه زورمو زدم ناامید شدم دیگه ازش دست بردار این احلاقاش نیست. 

بیشتر ببینید
اره واقعابازم تو شانس اوردی خداروشکر. نمزدونم چطور یه بچه رو اینطوری بار میارن برام سواله.

الهی خدا نجاتت بده اسی

مطمن باش تاوان این اذیتی که بهت میدن خدا سرشون تلافی میکنه

منتهی صبر خدا یکم زیاده

الهی خدا نجاتت بده اسیمطمن باش تاوان این اذیتی که بهت میدن خدا سرشون تلافی میکنهمنتهی صبر خدا یکم زی ...

کاش فقط کاش کارماشونو پس بدن امشون زندگیمو تباه کردن. 

بیشتر ببینید