2777
2789
عنوان

شوهر بددهن و بداخلاق و طلاق عاطفی

928 بازدید | 74 پست

شوهرم دوره بارداری که استراحت مطلق بودم و اخرشم پره کلامپسی شدم و از مرگ برگشتم  همون زمان بهم خیانت کرد بایک خانم میخواست مجبورم کنه بگیره میگفت فقط تا بارداری ولی با هزار بدبختی جنگیدم و دوره بارداری تموم شد و قسم خورد کنار گذاشته و.. اما الان دوسال مثل خواهر برادریم  البته بگم که منم سختم  بود خودم تمایل نداشتم دلم شکسته احساسی نمونده برام . . مجبورم تحمل کنم چون پدر مادرم فوت شدن کسی رو ندارم اینم چیزی نداره که مهریه بگیرم بشه خودم تنها زندگی کنم اونم با این اجاره ها . ولی توانم و صبرم تموم شده این چیزا کم بود بددهن شده همش دعوا سر هرچیز بی احترامی کلا انگار کلفتم همش فحش و .. چهل و دو سالمه تو این سن بدون هیچی و شغلی فکر اینکه بتونم از پس مخارج بربیام  هم محاله تحمل این زندگی هم محال تر میترسم از خودم منم چه فکرای  سرم میاد قبلا خودکشی کردم  زمان بارداری به خودمو بجه ام آسیب رسید الان فکرا دیگه ... راهی ذهنم نمیرسه جا من بودین چیکار میکردین؟

یک سکته مغزی خفیف رد کردم و ناراحتی قلبی گرفتم یک مدت دارو قلب مصرف میکنم با کوجیک ترین حرف تپش قلب و تنگی نفس میگیرم  دکتر گفته استرس دور باشم ولی از همون زمان بجا بهتر شون یهو بدتر رو دور تند شده و سر همه چیز دعوا و فحش و توهین و تحقیر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه سعی مو میکنم ولی این قلبم راه نمیاد تپش میگیره و تنگی نفس متاسفانه چندماه ناراحتی قلبی گرفتم ب ...

وقتی مجبوری بمونی بخاطر بچت و خودت زندگی کن فکر کن شوهرت مرده. انقد خودتو عذاب دادی چیزی ک درست نشد فقط مریض شدی.به بچت فکر کن بدون تو چی میشه

کاش با این زندگیت نیای تو‌ تاپیکای مردم مشاوره ازدواج بدی

مشاکره نبست تجربه زندگی خکدم گفتم انتخاب اشتبوه   و اینکه چطور سر یک چادر نپوشیدن قید بهترین زندگی زدم فقط برا اینکه شوهری داشتهدباشم که گیرنده پوشش من  شده این نتیجه انتخاب من  اگر اون زمان کسی به من میگفت  ان حرف هارو من الان اینجا این شرایط نبودم

وقتی مجبوری بمونی بخاطر بچت و خودت زندگی کن فکر کن شوهرت مرده. انقد خودتو عذاب دادی چیزی ک درست نشد ...

الان من مشکل ندادم فکر میکنم مرده  حسی ندارم به عنوان یک زن مشکل من بددهنی و دعوا راه میندازه  قلبم یک درنیون میزنه    اعصابم جدیوا بهم میریزه.  

نمیدونم مردا چشون چشده منم تو بارداری استراحت نسبی بودم و میلم خیلی کم شده بود دیگ نمیدونم شوهرم خیانت کرده یانه ولی بعید میدونم....ولی خیلی فشار بهشون میاد  تو دلم گفتم اگر با یکی دیگم باشه به جهنم بچم مهمه.

ولی دوتا خاطره دارم اینجا تعریف کنم من دانشجو بودم بعد سوار ماشین شدم که برم شهر دیگ برای دانشگاهم (باسواری) بعد بغل دستم یه اقایی نشسته بود همش شمارشو میزد تو گوشیش وحرفای چرت مینوشت منم بچه بودم و خیلی خجالتی ک جیغ بکشم بعد میگفت تروخدا منو ارضا کن خانمم بارداره!!!!!!! باهام دوست شو حاضر بود فقط یه روز بامن باشه خیلی  بهم برخورد...

دوباره باز برای گواهینامم اون شخصی که میخاست رانندگی یادم بده بردم یه جای دور  بعد گفت تروخدا برای یک روزم شده بامن باش خانمم بارداره!!!خیلی ناراحت شدم خیلی خیلی بهم برخورد ینی فقط به چشم یک هرزه ادم رو نگاه میکنن و میخان خودشونو خالی کنن  من پیاده شدم ولی بعدش بیچاره کلی معذرت خواهی کرد و تو حرفاش میگفت خانمم وبچم همه زندگیمن.

کلا من به شخصه واقعا بهم برخورد از این رفتارشون یعنی بقیه خانما رو به چشم هرزه نگاه میکنن فقط برای اینکه زن خودشون بارداره

هیچوقت یادم نمیره اینا.

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

الان من مشکل ندادم فکر میکنم مرده حسی ندارم به عنوان یک زن مشکل من بددهنی و دعوا راه میندازه قلبم ...

ببین چی میخاد بهانشو ببر ک دعوا راه نندازه. جوابشم نده.

سعی کن تایمی ک خونس تو خونه نمونی .