2777
2789
عنوان

مادر شوهرم رفته دم خونه بابام آبروریزی و سر و صدا کتکشو من خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10678 بازدید | 184 پست
شرایطی هست که خودت و پدرت رقم زدین! بهت تلفن زدن تحقیق گفتی من نمیشناسم، پدرت هم که همه چیزشون رو‌گف ...

اها این خانم همونه که میگفت میخوام بهشون بگم تا بهونه بدم دستشون که طلاقمو بدن؟خب پس درست حدس زدم احتمالا از:عمد خودش و خانوادش رفتن گفتن و اینجا که نباید برای ما هم داستان سرایی کنه که رفتن و قران بردن و ..

تا کی منتظر معجزه باشم ؟

معجزه وقتی رخ میده که ادم همه چیزش رو بسپره به خدا اما شما کم نگذاشتی و تلافی کردی سر خانواده شوهرت پس معجزه رخ نمیده مگر اینکه به خدا واگذار کنی اونوقت اگر واقعا هیییچ کاری انجام ندی خدا خودش برات درستش میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شرایطی هست که خودت و پدرت رقم زدین! بهت تلفن زدن تحقیق گفتی من نمیشناسم، پدرت هم که همه چیزشون رو‌گف ...

پس چرا برای تحقیق میرن 

که راست بشنون

ازدواج با دروغ بهم بخوره بهتره 

وقتی زورت به پاچه پارگی اینا نمیرسه به بابات بگو شکایت کنه اومدن دادو بیداد خودتم شکایت کن واسه تهمت ...

بابام خیلی ترسو هستش  برا اینکه شوهرم تو عقد با داداشم درگیر شده از داداشم پرونده کیفری داره ۱۸ ماه حبس فعلا ساکت شده شوهرم اما اگه رو لج بیفته میندازه زندان برادرمو

خدایم برایم کافیست ❤

معجزه وقتی رخ میده که ادم همه چیزش رو بسپره به خدا اما شما کم نگذاشتی و تلافی کردی سر خانواده شوهرت ...

چقدر تحمل کنم پنج ماه و نیمه دست رو دست گذاشتم هر روز شرایطم بدتر میشه کجا تلافی کردم این همه ظلم بهم شده هیچ غلطی نکردم 

خدایم برایم کافیست ❤

اها این خانم همونه که میگفت میخوام بهشون بگم تا بهونه بدم دستشون که طلاقمو بدن؟خب پس درست حدس زدم اح ...

نه خیر از عمد نبوده طرف قرآن برده تو خونه بابم چرا تهمت میزنی از خدا بترس

خدایم برایم کافیست ❤

عزیزم برات ناراحت شدم خدا خودش کمکت کنه و مشکلت حل بشه حالا شوهرت بازم اومد به زبون ریختن و چرب زبون ...

نه خبر مرگش رفت پایین درو قفل کردم براش باز نکردم همونجا خوابیده

خدایم برایم کافیست ❤

اها این خانم همونه که میگفت میخوام بهشون بگم تا بهونه بدم دستشون که طلاقمو بدن؟خب پس درست حدس زدم اح ...

همه کامنتات بر علیه استارتر و خانوادشه تاپیکای قبلی اسیو بخون خانواده شوهرش خیلی وحشی هستن بنده خدا گیر افتاده اینم

نه دوست نه دشمن یه مشت غریبه چند تا خاطره ..

نه خبر مرگش رفت پایین درو قفل کردم براش باز نکردم همونجا خوابیده

عزیزم باهاش در نیفت ماجرا رو کش نده بدتر میکنه درو براش باز کن و سر به سرش نزار مگه نمیگی عصبیه پا رو دمش نزار دیگه

نه دوست نه دشمن یه مشت غریبه چند تا خاطره ..

پس چرا برای تحقیق میرن که راست بشنونازدواج با دروغ بهم بخوره بهتره

به چه قیمتی به هم بخوره ؟ جلو اونو بگیرن زندگی دختر خودشونو خراب کنن دختر بیچاره کتک بخوره

گفت فردارا توبه کنم بیدار نشد !

نه خیر از عمد نبوده طرف قرآن برده تو خونه بابم چرا تهمت میزنی از خدا بترس

قرآنم که برده باشن بابات باید طفره میرفت مگه نمیشناسه اونارو؟ نترسیده بفهمن همچین بلایی سرت بیارن ؟ بابات و خانوادت یه درصد به فکرت نیستن دختر چرا نمیخوای اینو بفهمی 

گفت فردارا توبه کنم بیدار نشد !