2777
2789
عنوان

کاهش گلبول های سفید

298 بازدید | 37 پست

مامانا پسرم ۴ سالشه  ی ۱۰ روزی مریض بود سرماخوردگی از نوع ویروسی 

حدود ۵ روز راحت تبی داشت ک تقریبا قطع نمیشد روز اخری ک تب داشت بردمش ازمایش خون  و گلبول سفیدش باید ۴ باشه زده ۲ هستش 

اینقدر حال روحیم بهم ریختس ک حد نداره😔😔😔😔

الان ۳ روزه ک تب نکرده

کسی تجربه مشابه داره؟؟؟؟

الهی شکر

طبیعیه بلاخره بخاطر مریضی هست

تقویتش کن با غذا و میوه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب وقتی مریضه گلبول های سفید میرن با ویروس مبارزه میکنن و تعدادشون کم میشه 

سلام صرفا این اکانت برای سرگرم کردن خودم و شما ساخته شده 🤝🏻😌 دلقک بازی های منو پذیرا باشید😁😂👐🏻 صرفا جهت اینکه این روزا سخت نگذره برام بلاخره پشت کنکوری و... 

مرسی میشه براش دعا کنین شنبه میبرمش دکتر چیزی نباشه

چیزی نیست حساس شدی

بهش میوه جات و غذای مقوی بده 

مریض بوده سیستم ایمینیش اومده پایین

😍♥️

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

نگران نباش عزیزم به خاطر ویروس و تلاش سیستم ایمنی بدنش بوده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خدا از دهنتون بشنوه ی گوگل زدم اینقدر حالم بد شده حد نداره

نه عزیزم اصلا نگرانی بی مورده این چند وقت مریض بوده معلومه که گلبولهای سفید میاد پایین . یه چند روز دیگه میرن بالا ولی جوابش و کلا به دکتر هم ببر نشون بده شاید بخواد داروی تقویتی آیی چیزی براش بنویسه

بخدا این گوگل و خوندم سرم درد گرفت

عزیزم شما تو گوگل سرچ کنی سردرد

دلیلش میاره سرطان

گوگل که مرجع نیست

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بیشتر ببینید