2777
2789
عنوان

شما ام جریان هدیه فلاح رو خوندین

790 بازدید | 14 پست

وقتی به دختره فک میکنم حالم خیلی بد میشه 

یه دوختر ۱۸ ساله رو تو مازندارن میدزدن میبرن تو جنگل بهش تج#اوز میکنن دست و پاش میبندن دارش میزنن 

لوکیشن جایی که هستش رو برای دوست پسرش فرستاده گفته عزیزم برای همیشه تو قلب منی  دوست پسرشم وقتی رسیده جنازه دختره رو دیده 

خیلی حس بدی گرفتم اصلا نمیتونم حال دختره رو تصور کنم 

اصلا نمیدونم باید چی بگم

تکذیب کردن بعدش 

گفتن خودکشی بوده

در هر حال

خدا رحمتش کنه

به خانواده‌اش صبر بده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موندم خبر درست کدومه

بنده خدا همشهریمون بود

خداوند به عزیزانش صبر بده

خبر ناموثق بوده تجاوز وکشتن

خبر جدیدکه دیشب اومده گفتن خودکشی

پسره بنده خدا هم فعلا دستگیره.گفته رفتم دیدم دار زده اس

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

دارم فکر میکنم کسی که گوشی داره لوک میده چرا به پلیس زنگ نمیزنه!  قاضی فقط خداست 

خدا رحمت کنه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
بیشتر ببینید

چطور آدمی که بردنش  جنگل بهش تجاوز کردن گوشی دستش بوده یه زنگ به پلیس یا خانوادش نزده بیایید نجاتم بدین !!!!!

بعد پیام عاشقانه می‌داده به دوست پسرش،؟؟؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹