2777
2789
عنوان

همونم که محرمیت خوندم پشیمون شدم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 158176 بازدید | 713 پست
استارتر ی سوال بی ربط بپرسم..پیشاپیش معذرت میخام ازت عزیزم..چطور با مرگ همسر کنار ا‌ومدی؟وابسته بودی ...

سخت بود خیلی بعد از یه سال کم کم برگشتم خدا برا کسی پیش نمیاره آن شا الله

عشق بازی کار فرهاد بودو وبس/ دل به شیرین داد و دیگر هیچ کس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سخت بود خیلی بعد از یه سال کم کم برگشتم خدا برا کسی پیش نمیاره آن شا الله

بازم خداروشکر 

آره ان شاالله بلا ب دور

جدید نیستم کاربر سال ۹۶..هشتمین کاربریمه نترکون نی نی یار...برا سلامتی خانوادم صلوات بفرستید..ممنونم 

اسی اگه برادرشوهرات و پدرشوهرت نبود بچه هاتم اوکی بودن باهاش رسمی ازدواج میکردی؟یعنی از نظر اخلاق، خانواده ، مالی و پختگی و عرضه  اونقدر خوب بود که اون ۵سال رو بتونی در نظرنگیری؟و بخوای برای رسیدن باهاش بجنگی؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
اسی اگه برادرشوهرات و پدرشوهرت نبود بچه هاتم اوکی بودن باهاش رسمی ازدواج میکردی؟یعنی از نظر اخلاق، خ ...

بله صد درصد جوابم بله بود

بله صد درصد جوابم بله بود

خانواده پدرشوهرت خوبن که این رابطه رو ادامه میدی باهاشون و رفت و امد داری یا از ترس گرفتن بچه هاتن؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
بیشتر ببینید
خانواده پدرشوهرت خوبن که این رابطه رو ادامه میدی باهاشون و رفت و امد داری یا از ترس گرفتن بچه هاتن؟

مجبورم وگرنه زیاد جالب نیستن بلاخره دوتا بچه ازشون دارم 

من تاپیک قبلتو خوندم. تا چند صفحه. چرا اخه وقتی نمیخاستی انقدر وابسته کردی ایشون رو یا دوستی طولانی مدت داشتی؟  یا اینکه چرا جدیش کردی؟ همه هم حق دادن به شما. ولی اگر برعکس بود که شما وابسته میشدین و ایشون پشیمون میشدن چی ؟ بازم همه میگفتن خوب کرده ؟ اخه اون خودش گفته دایم باشیم شما گفتین نه. موقت. همه مقصر میکردن آقا رو که چرا موقت کرده و فلان. درصورتی که اون گفته دایم شما گفتی موقت

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
سوالات چیه ؟ دوباره بپرس

عزیزم مادر اون اقا زن متطقی و عاقلی هستن یه روز زنگ بزن و تمام دغدغه هات رو بهشون بگو و علت تصمیمت رو کامل کامل توضیح بده...ازش خواهش کن پسرش رو راضی کنه که بی خیال شه و خودش برای فسخ صیغه اقدام کنه 

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بیشتر ببینید
من تاپیک قبلتو خوندم. تا چند صفحه. چرا اخه وقتی نمیخاستی انقدر وابسته کردی ایشون رو یا دوستی طولانی ...

من وابستش نکردم مرتبم هشدار دادم درگیرم نشه اونم عادی بود عجیبه دو سه ماهه اینطور شد 

پسرت چندسالشه نزار بفهمن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
بله مادرش در جریانه

عزیزم شما امکانات مالی مثل خونه و حقوق از خودت یا همسر خدا بیامرزت داری؟ نمی‌خوام و دوست ندارم بدبین کنمت، ولی بعضی پسرهای مجرد و خانواده هاشون به خاطر همین امکانات مالی هرچند اندک هم باشه میرن سراغ صیغه و ازدواج موقت یا حتی دائم با خانمی که همسر نداره و با هم تناسبی هم از نظر سن و شرایط دیگه ندارند 

با خوبی و خوشی باهاش صحبت کن و بگو فلانی من پشیمان شدم چون من و تو برای هم مناسب نیستیم 

اصلا جلوش ضعف و ترس نشون نده که وای میترسم پسرام یا فامیل بفهمن چون ممکنه سو استفاده کنه، اتفاقا اگر خواست با این چیزها تهدیدت کنه اصلا نترس و خیلی جدی بگو هر کار میخوای بکن دیگه برام تموم شدی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
بیشتر ببینید
عزیزم مادر اون اقا زن متطقی و عاقلی هستن یه روز زنگ بزن و تمام دغدغه هات رو بهشون بگو و علت تصمیمت ر ...

قصدم همینه بلاخره باید جواب پس بدم ولی فعلا پسره عصبانیه گذاشتم زمان بگذره آرومتر بشه

نباید این کارو میکردی شاید اون اصلا نیت بدی نداشته وشمارو دوس داشت بنظرم با ی مشاور صحبت کنید ببنید اون چی میگه بعد تصمیم بگیرید کارتون یهویی اشتباه بود حداقل جواب مادرشو می‌دادید ببنید برا تلافی بلایی سرتون نیاره ولی خب شاید قصد بدی نداشته اون طرف