2777
2789

شرایط هردوتامونو میگم 

پسره طلا فروشه طلا فروشی واسه خودش نیست اونجا کار میکنه و. ماشینش هیونداس 

باباش باغ داره و مامانش  خونه داره 

تو شهرستان زندگی میکنن 

قیافه ای هم متوسطه 

۲۵ سالشه 

دختره شاغله و کارش فکر کنین مثل فارکس باشه 

۲۰۷ داره و خرج خودشو میده درآمد هم متغییر

بابام بهم اصلا کمکی نکرد خودم از ۲۰ سالگی کار میکنم 

خونمون چسبیده به شهر ینی تو خود شهر نیستیم

بابان اینا هم زمین کشاورزی دارن 

دختره خیلی خوشکله قد بلند هیکل خوب 

دختر هم ۲۵

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم مناسبن واسه هم، اتفاقا دختره چون مستقله بالاتر و قوی ترم هست

💔💔مرسی عزیزم 

ی وقتای خیلی غصه میخورم حتی اصلا به این فکر‌نمیکنم که بیاد منو بگیره میگم اونا خیلی اوضاع خوبی دارن 

خیلی خودمو کم‌ میبنم

اصلا ببین اسی اگ از اول خودتو دست کم بگیری پسره و خانوادش هم دست کمت میگیرن

باید یجوری خودتو بالا بگیری ک فکر کنن یه دختر کاا بیشتر نیست اونم تویی که اومدن خاستگاریش باشه؟؟؟

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

💔💔مرسی عزیزم ی وقتای خیلی غصه میخورم حتی اصلا به این فکر‌نمیکنم که بیاد منو بگیره میگم اونا خیلی ا ...

اصلا خودتو پایین نیار دختر خوب، موقعیت توعم خیلی خوب و عالیه اگه نشد صددرصد بخاطر وضعیت و طبقه اجتماعی نبوده عزیزم.

اصلا ببین اسی اگ از اول خودتو دست کم بگیری پسره و خانوادش هم دست کمت میگیرنباید یجوری خودتو بالا بگی ...

جلوش نشون نمیدم اصلا تو دلم اینجوری میگم  خانواده عموم اینارو میشناسه اونا خیلی پولدارن ما نیستیم 

اون روز‌باهاش قهر بودم دوساعت بهم پیام میداد اما نمیتونم حرفاش باور کنم و دایم دارم اذیتش میکنم 

اصلا خودتو پایین نیار دختر خوب، موقعیت توعم خیلی خوب و عالیه اگه نشد صددرصد بخاطر وضعیت و طبقه اجتما ...

🥺🥺فداتشم 

اینا که میگم همش تو دلمه 

اصلا به روم نمیارم 

اونم دایم ازم تعریف میکنه 

والا من شوهر 32سالشه خونه دارع دوتا ماشین داریم تو شهرستانشون دو تا زمین چند هکتاری دارع تو هر کارتش صد ملیونه.حالا من شش کلاس سواد دارم خدایی ی جور خودمو میگیرم انگار دختر ایلان ماسکم تو ک ماشالا شغلم داری واسع خودت مستقلی ماشین داری خوشگلم ک هستی 

والا من شوهر 32سالشه خونه دارع دوتا ماشین داریم تو شهرستانشون دو تا زمین چند هکتاری دارع تو هر کارتش ...

🥺🥺 خوشبخت بشی عزیزم 

امیدوارم منم عاقل بشم انقد خودم‌تو دل خودم خفه نکنم خودمو