2777
2789
عنوان

واسه خودم همه چی خریدم ولی 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 91 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امسال لباس عید خودم و بچه هام رو خودم خریدم

به خودم‌افتخار میکنم 

همسرم نه اینکه ندار باشه ولی کل درآمدش رو خرج وسایل جدید و مبلمان کرد دم‌عید

خودش موند بدون لباس

من واقعا خوشحالم که درآمد دارم تا اینجور مواقع کمک حال باشم

وای آره،بهترین شکل همینه منم همینو میگم خانم خوبه بره سر کار،ولی نه که خرج خودشو بده

من شانس نداشتم. اکثرا بی پولی کشیدم... حالا ک تقی ب توقی خورده خودم نمیتونم خرج کنم... از بس قناعت کردم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدین! لایک نکن جون هرکی دوست داری! نره غولا هم درخواست ندن.

نه،فکر نمی‌کنمخوشحاله دارم برای خودم خرید میکنم،اینکه میبینه میتونم وسیله بخرم خوشحال میشه

اینکه برای خودت خرج میکنی اره خوشحاله از اینکه میگی کاش جوونی شوهرم پول داشت خرج میکرد.

امسال لباس عید خودم و بچه هام رو خودم خریدمبه خودم‌افتخار میکنم همسرم نه اینکه ندار باشه ولی کل درآم ...

خب موردی بله،لذت بخشه آدم بتونه گاهی یه حرکتایی بزنه

مثلا من این ماه میخوام روکش کابینتارو عوض کنم

ولی خوشم نمیاد سال‌های جوونیم تو نداری گذشت 

دبیرم گلمحقوقم زیاد نیست، ولی همش رو واسه خودم خرج میکنم

خیلی هم عالی،احسنت ،کاش منم یه روز دبیر بشم

شما چه جوری قبول شدین؟میشه یه توضیح مختصر بهم بدین...ممنون میشم...منم ۳۱سالمه و خیلی تدریس کردن رو دوست دارم