2777
2789
عنوان

صحبت های استاد دانشگاه ما

159 بازدید | 14 پست

برای درس زبان فرانسه یک استاد خانم داریم 

که خیلی خیلی پولداره 

میگه اگر خانواده ای ندارید که زیر پا تون دلار قیچی کنه،

باید خوب درس بخونید تا به جایی برسید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معلم زبان دختر منم میگه اینقدر تو درس و مشق بچه ها دخالت نکنیپ بگین بخون نخون و ....شما اگه خیلی پدر مادر خوب و بفکری هستین بجای اینکارا ۱۸ سالگی چند میلیارد بریزید به حسابش بگین برو باهاش کار کن و فلان و بیسار....نمیدونم استادای زبان خارجه چرا اینقدر گوز گوز میکنن؟🤔

پزشک و مهندسای پولدار از چع طریقی رسیدن پس؟؟

میدونستی خیلی پزشک ها و مهندس ها اوضاع اقتصادی خوبی ندارن. بعد همه با درس خوندن پزشک و مهندس نمیشن. اینجا یه دندون پزشک هست کلی هم تو مطبش پرستیژ داره شبا که برمیگرده صاحب خونه منتظره کرایه عقب افتادشو بگیره. کلی پلیس آورده بیرونش کنن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

پول،پول میاره اگر اون شخص عقل معاش داشته باشه اما تحصیلات لزوما پول نمیاره.کلا برای پولدار شدن پشتکار لازمه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

دکتری که مطب خصوصی بزنه یا تا تخصص جراحی و... هم بره فرق داره که کلی هم از جوانیش گذشته. اونایی کع میبینی یا دکتر قدیم بوده یا الانی ها کلی خرج کرده که فقط دکتر شه. یا پدر مادرش براش مطب و شرکت برا مهندس بگیرن. یه جوجه مهندس چی درمیاره. تمام کسایی که پزشکی قبول شدن نه اما نود درصدشون میلیاردی خرجشون کردن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
ایشون حتمن یه سرمایه گذاری کزدن ورشکست شدن وگرنه دندونپزشک حداقل درامدش ۳۰۰تومنه

ن بابا دوست من جدیدا درسش تموم شده خریدن مطب ک کنسله 

تو کلینیک کار میکنه ۱۰۰ تومن هم نمیشه 

جا افتاد ها فرق دارن

Off از ۶/۱۹🙃💕
ن بابا دوست من جدیدا درسش تموم شده خریدن مطب ک کنسله تو کلینیک کار میکنه ۱۰۰ تومن هم نمیشه جا افتاد ...

میتونه مطب  اجاره کنه یا بره یه مطبی تونیت اجاره کنه ۱۰۰تومنم کم نیس تو این اوضاع اقتصادی 

این خانم میگه اجاره خونه نمیتونه بده مرده دندونپزشکه