2777
2789

برا ی مدت موقت میخام کار کنم خیلی پول لارمم چون مدرکمم دیپلمع و کار خاصی گیرم نمیاد مجبورم برم فروشندگی لباس 

همش نگران پامم جفت زانوهام درد میکنع 

همش نگرانم بم بگه باید رو پا وایسی خیلی 😭💔من همینجوریش زانو درد دارم میکشم نمیدونم باید چیکار کنم 😭💔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب نظرت ادم میتونه دووم بیارع؟ یا ن 💔😭

اصلا پشنهاد نمیکنم کاری پیدا کن نشسته انجام بدی مثل بسته بندی اتوکاری یه کاری که بشینی آدم میره فروشگاهی جایی میبینه دیگه واقعا فروشنده ها اذیت میشن ملت هم ده نفر بیاد سخت یکی خرید کنه ولی تو باید وایسی دنبالشون بیوفتی

اصلا پشنهاد نمیکنم کاری پیدا کن نشسته انجام بدی مثل بسته بندی اتوکاری یه کاری که بشینی آدم میره فروش ...

خیلی غمگینم هر جا میرم مصاحبه کاری عوضیا ردم کردن برا صندوق نمیدونم مگ چجوریم ک رد میکنن 

خیلی غمگینم هر جا میرم مصاحبه کاری عوضیا ردم کردن برا صندوق نمیدونم مگ چجوریم ک رد میکنن

شاید چون نمیشناسن نمیتونن اعتماد کنن برای رد شدن ناراحت نباش دنبال دلیلم نباش همگانیه بازم بگرد تو دیوار و شیپور شهرتو بزن استخدام ها رو ببین خدا بزرگه