2777
2789

اگه بهش زنگ بزنی جواب نمیده به روی خودشم نمیاره اگه بهت زنگ بزنه جواب ندی میگه چرا جواب زنگ را ندادی اصلا تایم مشخص نداره یک ماهه قرار باهام حرف بزنه یا نمیشه یا زنگ میزنه وسط زنگ میره و دیگه نمیاد بنظرتون باید چکار کنم 

مشاور کنکورم دیگه خیلی دیر شده بخوام عوضش کنم و برنامه هاشم خوبن

چون حرفه ای رد گم کنی نوشتی و ربط دادی به مشاور کنکور میخوره حدود ۴۸ سن داشته باشی درست گفتم؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بخدا همینه از دست مشاور کنکورم دیوونه شدم

نه به خدا ، خیلی تابلوعه برای کم سن نشون دادن دیگه نگو 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
عجب بی شعوریه. انقدر زنگ بزن مجبور بشه کامل جواب سوالاتت رو بده. یه بارم خواست قطع کنه عصبانی شو و م ...

اصلا نمیتونم باهاش اینجوری حرف بزنم یه چیزی بگو تو چت براش بنویسم که بفهمه داره توهین میکنه ۳۰ سالشه بچه ام نیس اینکار میکنه 

بنظرت چرا اینجوریه

شوهرت نیس که پیچیده اش کردی فردا برو موسسه قلم چی بگو مشاور کنکور جدید معرفی کنن

بیشتر ببینید
چرا شک کردی که استارتر داره دروغ میگه؟

فوت کوزه گریو که جار نمیزنن😒

بیشتر ببینید
دو ماه دیگه کنکور دارم عزیزم تا برم قلم چی مشاور بگیرم سال تموم شده

خب تو که انقدر روون تحلیل می کنی و جواب رو میدونی چرا تاپیک گمراه کننده میزنی ما چی بگیم الان

بیشتر ببینید