2777
2789

مهربون ها میشه ی نگاه ب تاپیک قبلم بندازید و همسرم وکیل داشت اما من نه راستش کپ کردم و خیلی نتونستم جواب بدم چون اونها میپرسیدن و‌من اجازه میگرفتم برای حرف زدنم چون میترسیدم حرف اضافه ای بزنم قاضی ازم بدش بیاد و به ضرر من رای بده 🤦‍♀️😔خیلی الان با خودم کلنجار میرم که چرا بابت تهمت های شوهرم  لال بود  تاپیک‌قبایم رو نگاه کنید لطفا اگر تجربه ای دارید بگید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قاضی انننننقدر ادم دیده میفهمه کی راست میگ کی دروغاون میخواد طلاقت بده خودشم درخواست داده نگران چیی ...

آره عزیزم مهریه رو دیروز رفتم دفتر خدمات قضایی درخواست دادم از طریق دادگاه اجرا بزارم 

قاضی انننننقدر ادم دیده میفهمه کی راست میگ کی دروغاون میخواد طلاقت بده خودشم درخواست داده نگران چیی ...

ی خانم‌ وکیلم اینجا تو نی نی سایت بهم همین رو گفت که قاضی میفهمه که داره دروغ میگه با شنیدن این حرف‌ها واقعا دلگرم میشم 

خیلی عوضیه نمی‌دونم شاید قسطیش کنه چون مال و منالی نداره ی چیزایی هم داره زده به اسم دیگرون

اصلا اهمیتی نداره سکه گروته دهنش سرویس میشه تااخرعمرش جرئت نمیکنه چیزی ب نامش کنه تاابد بهت بدهکاره