2777
2789
عنوان

جلسه اول دادگاهم بود طلاق

133 بازدید | 10 پست

خیلی بده خیلی شوهر عوضیم دروغ میگفت و تهمت دزدی بهم میزد 😔😔

دلیل جداییم خیانت هاش و بی ادبی و فحاشی و کتک زدنش این اواخر بود 

یازده سال عمرم رو پای ی نامرد حروم کردم خیییلی پشیمونم 

خیلی ساختم و فرصت دادم تعهد محضری داد اما تکرار و تکرار کرد از نقطه ضعفم وارد می‌شد و اذیتم می‌کرد ((آبرو داری و نمیخواستم دشمن شاد بشم باطن و ظاهر زندگیم خیلی باهم متفاوت بود 🥲🥲))

هرآدمی ارزش جنگیدن نداره این آدم حس اعتماد و عزت نفس و اعتماد بنفس رو ازم گرفت چون ی خودشیفته ی مریض بود حیف جوانی و عمرم صدحیف 

اینبار اون پیش قدم‌شده و تقاضای طلاق داد

بعد قاضی حرفاشو باور کرد؟؟

حرفی نمیزد قاضی چون این جلسه بیشتر اونا سوال میکردن و مشاور قاضی میپرسید اصلا قاضی چیز خاصی نگفت ؟براشون مهم نبود ظاهرا چون گفتن درخواست طلاق دادی و حق و حقوقش رو اگر ازت بخواد و بهش بدی یک روزه میتونی طلاق بدی و اینکه در جواب یکی از تهمت هاش اون مشاور قاضی گفت این به ما ربط نداره اینجا برای طلاق اومدید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا خوشحال شدم کاش منم بچه نداشتم از شوهرم جدا میشدم .ولی فقط و فقط بخاطر بچه هام مجبورم بمونم

ببین من هروقت دعا میخوندم یا نذری و نیازی میکردم از خدا میخواستم اگر به صلاحم نیست بهم بچه نده چون شوهرم آدم بدی بود خائن و خودشیفته بود با نداری و بدبختیش و بددهنیش کنار میومدم اما با خیانت هاش دیگه نکشیدم اگر یه سال دیگه با هم زندگی کنیم فکر کنم باید برم آسایشگاه چون افسرده ام کرده بود فقط دعا کن و تا اونجا که میتونی از خود خدا بخوا حالا با صدقه و نذر و نیاز و قرآن و دعاهایی واسه حاجت روایی به خدا خودش به دادت میرسه من که میگم درسته یازده سال زجرم داد اما الان با اینکه خیلی سختی دارم میکشم مطمئنا بهتر از اون زندگی داغون بدون اعتماد و عشق هست من میخواستم زندگی کنم نذاشت هرروز ی گند جدید خسته ام کرد و بریدم دیگه