خانمی که تاپیک زده صیغه ی یه آقا شده که پنج سال ازش کوچکتره و مجرد هست ایشونم بیوه است اول اینکه اون خانم نگفت که اون آقا چند سالشه شاید سی و خود خانم سی و پنج شاید سی و پنج و اون خانم چهل شاید چهل و اون خانم چهل و پنج و اینکه بالاخره تفاوت سنیشون زیاد نیست حالا اگه مرده بیست سال از زنه بزرگتر بود کسی چیزی نمیگفت درضمن آقا اصرار به عقد دایم داشت زن شرایطشو نداشت عقد موقت شدن یه جوری بعضیا حرف زدن که انگار اون خانم بچه گول زده
چون اون خانوم تازه بعد ۲ سال فهمیده اون بنده حدا رو نمیخواد.
وقت مردم هم جزو حق الناس.
اون آقا دوسال به خانم دست هم نداده. نه میزاره بهش نزدیک شه. نه میزاره بیاد خواستگاری. خب پس چرا اصلا پسر مردم رو علاف میکنی.مردم که علاف ما نیستن. تازه بعد دوسال یادش افتاده دو تا بچه داره و نباید با پسر کوچکتر بگرده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دوما ایشون دو تا پسر داره، اون مرده مجرده بازم بهم نمیخورن
سوم، صیغه کرده که خیلی کار سطح پایینی هست و ارزش ادمو پایین میاره
چهار پسر مردمو به بازی گرفته معلوم نیس هدفش چیه
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
عزیزان دوش خانم ها دیگه جا نداره انقدر اونها رو مقصر همه چیز ندونید، بخدا خودتونم زنید
نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن.همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام
من کلا با صیغه مخالفم به نظرم یه طوریه زنو بی ارزش میکنه...اگه آقایی خانومی رو میخواد یه مدت عادی باهم باشن اگه خوششون اومد ازدواج کنن نیومد جدا بشن..صیغه از نظر من فقط به سود مرده بعد که سو استفاده شو کرد زنه رو مثل یه تیکه اشغال از زندگیش بیرون میندازه 😒