2777
2789
عنوان

همسرم میگه بی محبتی😔

306 بازدید | 12 پست

سه ماهه باردارم بهم گفت تو دیگه توجه ومحبت نداری همه شده بچه دیگه کاری به من نداری درصورتی که من حوصله خودمم ندارم همش یه گوشه خوابم چیکارکنم 

نکنه خیانت کنه بهم☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلوش لبتو گاز بگیر بگو مگه مردم از این حرفا میزنه😕 والا دیدیم خانما حامله میشن مردا نازشونو میکشن😐

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
بیشتر ببینید

بهش محبت کن بیشترازقبل .مرداتواین زمان از زن هاخیلی خیلی حساس ترمیشن چون اونا عاشق این هستن مرکز توجه قرار بگیرن بااومدن بچه مرکزیتشون رو ازدست میدن باورکن مرده که برای ادم میمونه وبچه ها بعدازمدتی میرن سرزندگیشون واخرپیری به شوهرو همدم احتیاج پیدامیکنی بخاطربچه شوهرتو اذیت نکن بزار بدونه که اول واخربرای تو شوهرته بچه ام فقط برای گرمی زندگیتون باهمسرته.

جلوش لبتو گاز بگیر بگو مگه مردم از این حرفا میزنه😕 والا دیدیم خانما حامله میشن مردا نازشونو میکشن😐

نازکه میکشه بنده خدا اما من هی پسش میزنم دست خودم نیس😑

بيشتر بهش توجه كن

دستشو بذار رو شكمت

بذار اونم بچرو از الان احساس كنه

بگو تو ديگه داري بابا ميشي بايد يكم تحملت بيشتر بشه

بگو بخاطر هورمون هاي بارداري حوصله ندارم

دنيا دو روزه   

عزیزم مردا اینجور مواقع بیشتر به محبت احتیاج دارن که فکر نکنن دیگ بچه اومد و زنم ب من بی اهمیت شد حتی وقتی بچه ها هم بزرگ میشن تا مادر یه محبتی به بچه میکنه اونا حسادت میکنن. عزیزم از الان به بعد دوتا بچه داری به جفتشون برس 

بهش بگو عزیزم دوستت دارم 

بهترین همسر دنیایی منو ببخش اگر از من ناراحت شدی والا همسرجان دست خودم نیست که هورمونام بهم ریخته وگرنه من به تو محبت نکنم به کی بکنم این همه تو زندگی حمایتم کردی همیشه پشتم به تو گرم بود از الانم که مسئولیتت بیشتر شده و تکیه گاه فرزندمون هم هستی من مطمئنم تو پدر خوبی برای فرزندمون میشی و من مثل الان که همسرخوبی هستی بهت افتخار میکنم مررررسی که هستی