2777
2789
عنوان

خانمایی که شوهرشون سرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 86 پست
من چندان متوجه نشدم ولی کلا حرارت بدنش بیشتر از منه. میشه لطفا از همسرت بپرسی

ببین میگه که توی طبع گرم مردا قدرت بدنی خوبی دارن اعتمادبه‌نفس بالا دارن وپرجنب‌وجوشن همیشه احساس گرما میکنن همش آب میخورن زیاد عرق می‌کنن و ممکن است روی صورت یا بدن خود دچار جوش بشن گاهی اینا همش نسبی البته

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه چی حل شدنیه توکلت بخدا باشه

جدی نگران نباشم؟ ببین حتی من نامزدم خودش فکر میکنه گرمه. ولی من اصلا فکر نمیکنم گرم‌باشه چون اصلا هیچ حرفی از مسائل جنسی نمیزنه، یا من میگفتم اگر انتطار خاصی از طرف مقابلت در این زمینه داری بهم بگو هیچی نگفت کلا در تناقضم انگار 

ببین میگه که توی طبع گرم مردا قدرت بدنی خوبی دارن اعتمادبه‌نفس بالا دارن وپرجنب‌وجوشن همیشه احساس گر ...

قدرت بدنیشو دقیقا نمیدونم اما نسبتا چهارشونه و عضلانیه هیکلش (البته باشگاه نمیرع) دیر تر از من خسته میشه. خیلیم اهل کاره. اصلا ادم تنبل و خونه نشینی نیست. زیاد کار میکنه‌. جوش هم نمیزنه فقط یکی دوبار رو صورتش دیدم 

قدرت بدنیشو دقیقا نمیدونم اما نسبتا چهارشونه و عضلانیه هیکلش (البته باشگاه نمیرع) دیر تر از من خسته ...

منم منظورم همون یکی دوباره خوب 

خوبه فکر کنم طبعش گرم باشه 🗿🙏🏻

من شوهرم قبلاً روی کمرش جوش میزد کم ولی درمانش کردم 

ببین میگه که توی طبع گرم مردا قدرت بدنی خوبی دارن اعتمادبه‌نفس بالا دارن وپرجنب‌وجوشن همیشه احساس گر ...

اخی عزیزم کراش من طبعش گرمه 😂😂😂😬

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

برچسب ب همین ولشنکن بعدا میفهمی چرا 🌝😁

نمیشه چون متاهله 😬🤣🤣🤣 فقط یه کراش از راه دوره !😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

عهههه پس ولشکنننننن بهش فکرم نکنننننننن

قطعا واسه رابطه فکر نمیکنم کاش بفهمم زنش طبعش چیه که بدونم زندگیش اوکیه یا نه 🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب بود الان نزدیک یه سال اعتیاد شدید به گوشی پیدا کرده واسه رابطه وقت نمی‌ذاره   حتی تحریکم میشه جلو نمیاد سر همین چند شب پیش حرفای بدی بهش زدم یعنی حق بود ولی بد بیان کردم الان چهار روز قهر کرده  

ن بابا به گرمی خوردن نیست، شوهر من همش گرمی میخوره ولی سرده

ن می‌دونی من گفتم کرمی زیاد بده بخوره ک اگه گرم باشه قشنگ مشخص بشه اگه سرد ام باشه کم کم هی ب گرمی عادتش بده دیگ بلاخره تو زندگی تاثیر میزارع 😂🙏🏻🗿

ولی من خودم نمیدونم چجورم من سردم گرمم چجور شوهری باید بخام؟

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید