2777
2789

هر. دو ۲۰ سالمونه... ۵ماه هست که نه پیامی داد و نه زنگی زد در حالی که همش من شروع کننده بودم.

بعد از ۵ ماه زنگ زده و حالمو پرسیده گفت بریم بیرون منم دلم براش واقعا تنگ شده بود قبول کردم .

ولی سرراه گفت بریم جای خونه دوستم باهاش قهرم شاید اونم بیاد رفتیم باهم آشتی کردن ولی اون کلاس داشت نیومد.. از موقعی که باهم آشتی کردن اصلا دوباره باهم ارتباط نداریم .. حتی فالوش کردم ولی اصلا فالوم نکرد با اینکه این یکی دوستشو فالو داره. چطور دیگه باهاش ارتباط نداشته باشم لطفا بگید ازش دیگه بدم میاد چون بدم میاد سواستفاده بکنه کسی ازم تو وقت تنهایی هاش

جوگیر شده شاید.  بذار ی مدت دیگه هم بگذره شاید اولشه ب هیجان اومده یسره پیش دوستشه اگه دیدی بعد یکی دوماه تعادلو رعایت نکرد تو هم رابطتو فوق کمرنگ کن و دیگه خودتو کوچیک نکن و پیشقدم نشو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هرکی میخواد باشه دوست ، شوهر، جاری، خواهر خودت. همه ب جز والدینت باید حدو مرز باهاش داشته باشی حتی اگه جونش واست در میره ب هیشکی حق نداری انقد رو بدی ک فک کنن تو همممیشه در دسترسی 

هرکی میخواد باشه دوست ، شوهر، جاری، خواهر خودت. همه ب جز والدینت باید حدو مرز باهاش داشته باشی حتی ا ...

شما باشی دوست صمیمیت فالوت کرده باشی فالوش می‌کنی ؟؟ اما این نکرد ..

حالا این به کنار من با همه چی میتونم کنار بیام جز سواستفاده 

شما باشی دوست صمیمیت فالوت کرده باشی فالوش می‌کنی ؟؟ اما این نکرد ..حالا این به کنار من با همه چی می ...

اره حتما ک فالو میکنم

قهر نکن باهاش هروقت همکلام شدین عادی باش ولی فاصلتو حفظ کن بذار اون یکم دلتنگ بشه

سرگرم کارای روزمره خودت باش تمام فکرو ذکرتو ب اون نده