2777
2789
عنوان

پسری ک تمون اول میگه زن شاغل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1945 بازدید | 125 پست
پس چجور زن میتونه تمام کارای خونه رو انجلم بده بشوره بسابه پبزه بچه به دنیا بیاره بزرگ کنه ولی مرد ن ...

چه ربطی به زن ستیز بودن داره ؟فقط یه کلمه یاد گرفتین مرتب تکرار میکنید😆😆😆مگه من گفتم زن هم بیرون کار کنه هم تو خونه ؟

کار خونه باید مشارکتی باشه مردی که توقع داره همسرش شاغل باشه باید کار خونه هم با هم انجام بدن 

مثل برادر من 

مثل شوهر خواهر شوهرم 

و خیلی از مردای دیگه که وظیفه شناس هستن کار خونه هم انجام میدن چون همسر شاغله 

اینا هم زن میخوان هم نیازهای جنسی اش رو برطرف کنه هم نیاز مالی ش 

درامد زن خوبه ولی اجبار نیست 

اینایی که همون اول از زن درآمد میخوان ، عشق و دوست داشتن و علاقه و خوشگلی واسشون مطرح نیست (در اعماق وجودشون!!!)

زن رو به عنوان بانک می بینند 

هر چقدر هو تظاهر به دوست داشتن بکنند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه ربطی به زن ستیز بودن داره ؟فقط یه کلمه یاد گرفتین مرتب تکرار میکنید😆😆😆مگه من گفتم زن هم بیرون ...

چون شاغلی نیا و این حرفو توجیه کن که زن باید شاغل باشه خودتم میدونی حرف عجیبی زده

خرج دادن وظیفه مرده چه بخوای چه نخوای

زن خوبه شاغل باشه ولی کسی که موقع خواستگاری یکی از شرطاش شاغل بودن باشه اصلا نمیشه بهش دید خوبی داشت.

شاغل هستین که هستین این حرفا چیه میزنین مردارو پرتوقع کردین  

اینا هم زن میخوان هم نیازهای جنسی اش رو برطرف کنه هم نیاز مالی ش درامد زن خوبه ولی اجبار نیست اینایی ...

من خودم موافقم زن کار کنه و خیلیم خوبه ولی به نظرم اون مرد حق نداره اجباررکنه شما نظرتو نیگی ک اره من همچین چیزی دوست دارم خب برو زن شاغل پیدا کن 

دقیقآ عقد خواهرشوهرم تازگیا به همین دلیل به هم خورد ،نامزدش میگفت تو کارمندی همه ی پولاتو باید برا عروسی خرج کنی و بدی به من،اونم درخواست طلاق داد و به همین راحتی همه چیز به هم خورد😓😓😓😓😓😓😓

پس باید اونم در تمامی تمام کارهای خونه کمک کنه باید دقیقا پنجاه پنجاه باشه پس هیچ حرفی از عشق و محبت ...

دیدم توی اطرافیان خانم کارمنده کار خونه هم میکنه ولی مثلا اگه دیر بیاد خونه شوهره غذا درست میکنه .

یارم تویی ب عالم ،یار دگر ندارم ،تا در تنم بود جان ، دل از تو برندارم 

چون شاغلی نیا و این حرفو توجیه کن که زن باید شاغل باشه خودتم میدونی حرف عجیبی زدهخرج دادن وظیفه مرده ...

اتفاقا من خانه دار هستم و هیچ وقت شاغل نبودم تا حالا 😁😁😁

ولی حرفم درسته ...به هر حال هر مرد و زنی برای خودشون ایده آل هایی دارن 

مردی هم که توقع همسر شاغل داره باید خودش کمک کنه تو کار خونه وظیفشه 

همسر منم میگه زن کار کنه بهتره ادم زودتر ب آرزوهاش میرسه

اما در عمل منو مجبور نمیکنه میگه هرطور خودت دوست داری

هرچقدم پول بخوام بهم میده اما خب ته دلش دوست داره منم شاغل باشم تا همش خانه داری میگه اینجور بهتره

چون شاغلی نیا و این حرفو توجیه کن که زن باید شاغل باشه خودتم میدونی حرف عجیبی زدهخرج دادن وظیفه مرده ...

امثال این خانم ها هستند که مرد هارو پر رو و پرنسس کردن به اسم روشنفکری 

ی خانمی چند وقت پیش تاپیک زده بود اینجا معلم بود 

می‌گفت دو ماهه زایمان کردم و سرکار نمیرم 

می‌گفت شوهرم بهم میگه گشادی که نمیری سرکار مفت خوری بسه 

اینجور شوهرایی حق اینجور زن هاست 

اره دقیقا منم خوشم نیومد از پسره انگار از اوناست که معتقده حتما کارت حقوق خانم هم باید دست اقا باشه و یا اینکه چون خانم خودش شاغله پس نفقه نباید بگیره و خودش باید خرج خودشو بده