2777
2789

به جز بایگانی کردن چطور میشه قایمش کنم؟

چون بابام گوشیمو چک میکنه

اصلا نمیذاره بیان خونه‌مون حلش کنن قضیه رو

دیشبم عمه‌م که مامان نامزدمه بهش زنگ زد جوابشو نداد همه به کنار عمه‌م طفلی چه گناهی کرده شب و روزش گریه‌ست 

هنوزم نامزدی‌مون کاملا بهم نخورده

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عذر میخوام‌ گلم چرا بابات نباید متوجه بشه وقتی نامزدیتون به هم نخورده

حلقه و اینا رو پس فرستاده

ولی خب علنی نشده نه هزینه ها رو پرداخت کردیم ن چیزی

گفتم کامل بهم نخورده منظورم این بود امیدی به حل شدنش هست

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

فقط اینو بهت بگم که توو بحث های اینطوری که خانوادت پشتتن و میخوان با رفتارشون پسره رو بترسونن تا ساده نگیره همه چیو..تو هم پشت خانوادت باش...نه سمت نامزدت و مقابل خانوادت...میدونی چرا؟چون هر بحثی که پیش بیاد نامزدت دیگه به حرفای خانوادت اهمیت نمیده و دیگه ترسی ازشون نداره

بااجازت تاپیک های قبلتو خوندم 

بااحترام خیلی ساده و بچه ای...خیلی خودتو کوچیک کردی واسه نامزدت ..طرف علنا تورو پس زده و تو هی اویزونش شدی...خیال میکنی با این اویزون بازیا عاشق تر میشه؟ نه عزیزم فقط هی ارزشتو از دست میدی ...بابات خواسته بترسونتش حرف از جدایی زده اونم از خدا خواسته گفته اخلاقامون بهم نمیخوره بعد تو بازم عین اینایی که گدای محبتن رفتی تو تلگرام باهاش چت میکنی ..اعصابم خورد شد از این میزان خریتت...منم اگر پسر بودم و دختری بااینکه پسش زده بودم بازم اویزونم میشد و مقابل خانوادش بود برام بی ارزش میشد...مثل یه موجود ضعیف رفتار کردی