2777
2789

برا منم ۲۰۰ اخه پول یه پوشکم نیست این 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید
عزیزم طرح یسنا رو برای همه 200 ریختن... من ده دقیقه پیش هم زنگ زدم به پشتیبانیشون گفتن این ماه 200 ت ...

آخه ۲۰۰ که هیچی نمیشه پول یه بسته پوشکه🤐🤐🤐😑😑

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه ۲۰۰ که هیچی نمیشه پول یه بسته پوشکه🤐🤐🤐😑😑

نه والا پول یه پوشک هم نیست بچه من پوشکش بسته ای 256 تومنم اونم از فروشگاه بزرگ میخریم که تخفیف داره...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
🤣🤣🤣😂😂😂👍👍👍😂👍👍

یادمه سال تیر89

قرار شد هر کی زایید

1 تومن برا بچه بزارن تو حساب براش بمونه

18 سال دیگه بدن

چندوقت بعدش ما رفتیم بگیریم

گفتن دیگه بودجه ندارن

فک کن اون موقع با یه تومن شاید 10 گرم طلا میدادن 

تا سال 1407 باهاش چی بدن خوبه ؟

نه والا پول یه پوشک هم نیست بچه من پوشکش بسته ای 256 تومنم اونم از فروشگاه بزرگ میخریم که تخفیف داره ...

🤐🤐🤐

یعنی خاک برسرشون مگه کورن وضع گرونی رو. نمیبینن 

اصلا آدم روش نمیشه برای ۲۰۰ تومن بلند شه بره فروشگاه

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

نه والا پول یه پوشک هم نیست بچه من پوشکش بسته ای 256 تومنم اونم از فروشگاه بزرگ میخریم که تخفیف داره ...

من مای بی بی میخرم ۳۵۰ مولفیکس هم ۲۳۰ 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
برای جامونده ها ۱۴۶۸ ریختن برای همین ۲۰۰ تومن دیگه برای ماهایی که ماه قبل گرفتیم ریختن تا برابر شه خ ...

خو برا ۲۰۰ بریم فروشگاه 🥴

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من مای بی بی میخرم ۳۵۰ مولفیکس هم ۲۳۰

بچه من پوشک شورتی کانال دار مای بی بی میپوشه 

نمیدونم قیمت روی بسته چقدره ولی ما 256 تومن میخریم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بیشتر ببینید
اپلیکیشن شما رو دانلود کن با شماره موبایل سرپرست و کدملیش وارد برنامه بشو خودش روی صفحه اصلی میزنه ک ...

زدم نزدیک ششصدبراطرح یسنا دادن چون ما ازدهک ۱ به دهک ۸ رفتیم بخاطر ماشینی که فقط بنامم موندم وحوالشو خیلی وقته فروختیم کالابرگ به ماتعلق نگرفت نمیدونم براتغییردهک کجابرم

خو برا ۲۰۰ بریم فروشگاه 🥴

لامصب هرچی بخریم باهاش تموم نمیشه که 😂😂

تازه من ترجیح میدم کلا نرم 

ماه پیش که ۱۲۰۰ ریختن رفتیم فروشگاه بچم زد دوتا شیشه قهوه فوری رو شکست ۵۰۰ پولش بود 🤦‍♀️

راضی نبود از کالابرگش استفاده کنیم 😂😂😂😂