2777
2789

خیلی باحالید بعضیاتون یه چیزایی میگید که آدم از خنده روده بر میشه😂

یا اون احساس همدردی کردن هاتون🥹

یا اون وقتی که میذارید سوال های بقیه رو جواب میدید🥲

همین الان تاپیک زده بودم همتون جوابم رو دادید راهنماییم کردید 

در کل خیلی خوبید چه خوبه که همچین سایتی هست و خانومای دلسوز و مهربون و خوش قلبی مثل شما فعالیت دارن داخلش:)💕مرسی از همگی

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡

بستگی داره چه کسایی بیان تاپیکت 

بعضیا خوبن بعضیا نه 

این کاربری سال ۱۴۰۳ برا خواهرم بود. علت متفاوت بودن تاپیک های این کاربری همینه❤️هی نگید تو که اینجوری میگی پس چرا چنین تاپیکی زدی قبلا 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

💙🦋

کوردم:)                                                           https://abzarek.ir/service-p/msg/2140305          ی دختر مغرور جذاب هسدم 😌🤭                                             🖤🦋

بیشتر ببینید

قربونت سیسی😌😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بیشتر ببینید

منم خیلییی اینجا و کاربراشو دوس دارم

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

بیشتر ببینید

من از آدمای اینجا خوبی هم دیدم 

بدی هم دیدم 

دیدم مثلا بعضیا چقدر سر موضوع کوچیک بهم توهین کردن 

من کاربر قدیمی ام

این کاربری سال ۱۴۰۳ برا خواهرم بود. علت متفاوت بودن تاپیک های این کاربری همینه❤️هی نگید تو که اینجوری میگی پس چرا چنین تاپیکی زدی قبلا 

بستگی داره چه کسایی بیان تاپیکت بعضیا خوبن بعضیا نه

آره اتفاقا یه تاپیک زدم که مادرشوهرم حرف میزنه بدم میاد ازش و فلان اونا خبر ندارن اون با من چیکارا کرده بدون اطلاعی یه خانومی اومد گفت ایشالا بمیری همینجوری بدون مقدمه درسته جوابش رو ندادم ولی دلم واقعا شکست هر وقت یادم میوفته حس بدی میگیرم اونا میان یه حرف میزنن و میرن ولی نمیدونن اون حرف با یه آدم چیکار میکنه

من ازون دسته از آدمایی نیستم که تو امضام چیزی بنویسم🫡