یبار رفتن منو نبردن چیزی نگفتم اینبارم شوهرمو گفت برن تا برا دخترش کفش بخره منم بزور باهاشون رفتم به شوهرم گفتم بیخود میکنی منو نمیبری خودتون میرید خوش گذرونی گفت خب مگه من و تو میریم ننم میاد که تو میای ولی من باز بزور رفتم یعنی مادرشوهرم انگار میمیره تنها یا با خواهراش بره حتما باید شوهرمو ببره جیبشو خالی کنه😭😭البته که ما هر قبرستونی میریم خواهرشوهرم میاد حتی مسافرت. اگه یکی بیرون ببینتشون چی نمیگن این مرتیکه چرا همش با مادر و خواهرش میچرخه زن بدبختش نیست.من شهر غریبم هستم جایی رو ندارم برم اینا هم اینجوری میرن بیرون خیلی عصابم خراب میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرت میتونی کاری بکنی؟ نه نمیتونی باید همش جنگ و دعوا کنی جوری مادرشوهرت خودشو نشون بده ک مظلومه تو جادوگری بخدا دنیا دو روزه سعی کن باهاش کنار بیای چون فقط باعث میشی شوهرت ازت دور بشه
برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
اسم کاربریتو یادم نمیاد ولی اگه اون هستی باید بگمگناه داره اون بچه تازه پدرشو از دست داده جلوی شوهرت رو نگیر اتفاقا همراهیش کن بذار به همتون خوش بگذره
میگم چرا بعضیا خودشونو جا زن داداشاشون نمیزارن ؟اگه داداششون برا مادر یا خودشون کاری نمیکرد هزار فحش و بد و بیراه ب زن داداش بدبخ میکنن اما وقتی نوبت خودشون میشه اون فحشا میره سمت خونواده شوهره واقعا دلیلش چیه