2777
2789
عنوان

خواهش میکنم گزارش نزنین

150 بازدید | 10 پست

مشاورم میگه ازدواج این تفکر سنتی ایرانی هاست تو میتونی کسی کنارت باشه ازدواج نکنی و اگ خوب بود ازدواج کنی میگه این فرهنگ ایرانی هاست ک قضاوت میکنن و میگن دختره مشکل داره، وگرنه چ ایرادی داره میگه ازدواج فقط برای تشکیل خانوادست میگه بچه میخوای چیکار؟! واقعا این حرفا مشکل نداره؟!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب وقتی جا نیفتاده و برا اون دختر بچه پسر چه فایده 

اومدیم حامله شد

تو خارج بچه بدون عقد هم پدر دارع و میشه شناسنامه گرفت 

ایران چی 

بعد خانواده‌ و عرف چی 

این مشاور ها رو از کجا پیدا میکنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

خب این تو مملکت ما ضربش فقط برا دختره،آره پسره که از خداشه نه مسئولیتی نه ترسی نه تعهد رسمی و قانونی، هر وقتم نخواست دیگه نخواسته ...برا دختر چه فایده ای داره؟

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

من تجربه ای به زندگی خارج از کشور ندارم اما با توجه به فیلماشون میگم ... ازدواج سفید برای اونا خیلی زیاده که حتی بعد از بچه‌دار شدن ممکنه به فکر ازدواج بیفتن یا نیفتن... ولی خب اینم باید در نظر گرفت که بچه ها شخصیت وابسته است ندارند ...از ۱۸ سالگی از خانواده جدا میشن... یعنی محیطشون اینجوریه ....

حالا اون مشاور که این چرت و پرت رو گفته یا همون محیط سنتی ایران ... اینم در نظر گرفته که ما تو همین محیط بزرگ شدیم ... کنار خانواده هامون بزرگ شدیم و رشد کردیم اکثرا ... شخصیت وابسته داریم اگر با یک پسر بدون ازدواج یا هرچی بریم تو رابطه که خودم نمی پسندم و اون آقا ول کنه بره ما ضربه میخوریم چرا ؟ چون وابسته میشیم 

اصلا تو فیلم همین اروپایی ها نمی‌بینی طرف مستقیم دختر و پسر فرق نمیکنه خواستگاری می‌کنه ... اگرم ازش خوشش نیومد میگه مستقیم تموم کنیم ... طرفین راحت جدا میشن 

خدا به زنی  مهربون یک نوزاد هدیه کرد... مادر فرزند خردسالش را به مادرش هدیه کرد ... حالا دخترک جانش را برای مادر و مادربزرگش می دهد 

تو مملکت ما ازدواجم میکنی هیچ حق و حقوقی نداری نه حق طلاق نه اموال نه حضانت بچت نه خروج کشور و...بعد واقعا با کشورای دیگه مقایسه میکنی؟نه عزیزم اینجا باید شرعی و قانونی همه چی پیش بره

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

مشاورتون به صورت کلی حرف درستی زده که فرهنگ ما اینه ولی بالاخره ما با همین فرهنگ‌ بزرگ شدیم اگه بخوای خلافش عمل کنی، قبلش به لحاظ روانی باید خودتو آماده کنی که بعد احساس سرخوردگی یا عذاب وجدان نداشته باشی.

ولی بازم مشاور حق اظهار نظر مستقیم نداره

بعد اینم هست که در این صورت شما هیچ پشتوانه‌ی قانونی و عرفیی ندارین