2777
2789

توروخدا فقط هرکس اینطوریه بیاد بقیه درکی از حالمون ندارن‌ . واقعا خیلی خسته شدم شما در چه حدین؟ من از فکر کردن شبو روز خسته شدم خیلی وقته دردای پراکنده شکم داشتم امروز بیشتر شده نگرانم یه حالت سوزش مانندم هست‌ الانم سرجام یهو تپش قلب گرفتم اومدم قرص پراپرانولول خوردم حس تنگی نفسم دارم . خیلیا دارن برا آیندشون تلاش میکنن اونوقت من شبو روزم با نگرانی سر میشه

برام صلوات میفرستین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چن سال پیش اینطوری بودم هر روز ی جام درد داشت انقد دکتر رفتم تا خودم خسته شدم و بیخیال شدم دکترم ...

درد من اینه دکتر نمیتونم برم بخاطر موضوعی چشمم ترسیده

برام صلوات میفرستین

وای من من من

فوبیای دکتر رفتن دارم

از آزمایش خون، تزریق، روش های پزشکی تهاجمی می ترسم

غش میکنم

فوبیای بیماری  ندارم ها فقط ترس از روش های پزشکی

از شانسم 4ساله طبیعی هم باردار نشدم، گفتن باید بری آی وی اف کنی 

حالا کی؟ من ترسو

به هرکی میگم اصلا و اصلا حرفم رو متوجه نمیشه

میگن شجاع باش، برو بچه بکار

تو که می ترسیدی چرا ازدواج کردی؟؟؟؟؟ 

وااای با این حرفات یاد ۳ ۴ سال پیش خودم افتادم دقیقا همینجوری بودم همین علاعمی که گفتی چه بسا بیشت ...

من خیلی وقته اینطوریم بخاطر موضوعی فوبیا پیدا کردم که بعدا همون موضوع تکرار شد بدتر شدم الانم که دیگه هییچ

برام صلوات میفرستین
وای من من منفوبیای دکتر رفتن دارماز آزمایش خون، تزریق، روش های پزشکی تهاجمی می ترسمغش میکنمفوبیای بی ...

من از روش ها نمیترسم به هیچ وجه فقط از نتیجه ازمایش و عکسو اینا فوبیا دارم اونم بخاطر خاطره بد. من حتی چتد سال پیش بینیمو بدون بیهوشی عمل کردم امپول زدن بینیمو بریدن دوختن از تهران برگشتم تبریز. فوبیای بیهوشیم دارم

برام صلوات میفرستین