2777
2789

من خوابگاهیم میخوام حلوا درست کنم فردا حدود ۳۰ تا اتاق بدم

و میدونم تو خوابگاه خیلیا ممکنه اعتقادی به فاتحه خوندن و اینا نداشته باشن،چی بگم بهشون که بخونن یا بنظرتون ی کاغذ کوچولو بنویسم کنارش؟

حقیقتش خیلی ناراحت میشم وقتی توخوابگاه انقد هزینه کنم و زحمت بکشم بعد به ریشم بخندن یه فاتحه هم نخونن🫠

من ادم مذهبی نیستم اما باباجونم خیلی اعتقاد داشت ک فردا سالگردشه و من نمیتونم برم خونه و خیلی دلم گرفته توخوابگاه این تنها کاریه که میتونم کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توکه اعتقاد داری بگو بفرستید براش

من که میگم بخاطر من میفرستن هم اتاقیام

اما خواستم به بقیه اتاق ها که بدم نمیدونم یچیزی بگم که غافل نشن🫠مثلا بگم میدونم ممکنه اعتقاد نداشته باشید اما ممنون میشم یه فاتحه بخونید همگی ،زشته؟

همینکه ثوابش برسه کافیه یعنی؟🫠این چندروز هم به نیتش روزه بودم

آره بخدا کافیه نمیخاد هزینه کنی برا حلوا خیلی پات میفته‌ دخترا حالا که حلوا نمیخورن‌ سیرم مسخره بازی در میارن 

دو سه بسته شیرینی بخر پخش کن بین اتاقا 

یکی بود ی روز مامانش اومد ب خوابش گفت مامان اینجا من لباس ندارم برام لباس بفرست پسره هم آدم فقیری بود کشاورز بود همینجور که سر زمینا بوده‌ آب میکرد تو بیل گریه میکرد می‌ریخت پا درختا می‌گفت مامان بیا این ب راهت فردا مامانش با ی لباس خیلی قشنگ اومد ب خوابش با خوشحالی ازش می‌پرسید تو چیکار کردی که همچین لباسی گیرم اومده 

حیلی طولانی شد ببخشید این داستانی هم که تعریف کردم وقتی واقعی بود ببین فقط ب نیت آدم بستگی داره 

آره بخدا کافیه نمیخاد هزینه کنی برا حلوا خیلی پات میفته‌ دخترا حالا که حلوا نمیخورن‌ سیرم مسخره بازی ...

عزیزمممم ممنون یه دنیا

خیلی داستان قشنگی بود

امیدوارم ثوابش برسه🥲

اخه اتاقا ۶ نفره ان ک دیگه هر اتاق یه نفر هست که بخوره دیگه و رفتم وسایلشو خریدم

چون بچه ها خوابگاهی ام و کسی شایددوست داشته باشه و هوس کنه چون دورازخونه ست بنظرم ثواب بود اینم