تو همین ایران خودمون کلی خرچنگ زنده گذاشته بودن رو ذغال 😞
چی میشه که بشر خودش رو مالک تمام هستی میدونه...😞
وقتی با یه لقمه نون پنیر هم میشه سیر شد چرا خرچنگ اونم با این روش طبخ😭
اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما میخوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️ بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚
من انقد حساسم گوشت ببعی و گاو نمیخورم خیلی مظلومن🥲
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
ای خدا🥲🥲من انقد حساسم گوشت ببعی و گاو نمیخورم خیلی مظلومن🥲
میگن حلال خدا رو نباید حروم کرد ولی متنقتو خوردن گوشت احتیاط میکنم در حد نیاز طبیعی بدن
اعتقاد دارم که خدا ناظر دنیای مجازی هم هست برا همین دوست ندارم تو مجازی غیبت کنم دل کسی رو بشکنم و قضاوت نا به جا کنم و البته اعتقاد دارم انرژی دعای دوستان مجازی هم تاثیر داره پس هم شما میخوام دعا کنید برام و هم خودم برای حاجت شما دعا میکنم ❤️ بدهکار امام حسینم ولی خیلی پر رو هستم و هنوز ازش میخوام کمکم کنه 💚💚💚💚💚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
میگن حلال خدا رو نباید حروم کرد ولی متنقتو خوردن گوشت احتیاط میکنم در حد نیاز طبیعی بدن
اصن دلم نمیاد 🥲💔
گناه داره
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂