2777
2789
عنوان

استرس دارم و بی خوابی

112 بازدید | 17 پست

من یکماه اضطراب و استرسم شدید شده 

از طرفی استفراغ هراسی یا فوبیای تهوع رو دارم

تا یکم معدم درد میگیره یا یکم تهوع میاد سراغم قلبم شروع میکنه به تند تند تپیدن و تهوعم شدیدتر هم میشه

از طرفی صبح که پامیشم وقتی به این فکر میکنم که شب خوابم نمیبره و شبم موقع خواب مدام تکرار میشه تو سرم که قراره خوابم نبره و قسمت بد داستان اینجاس که کلا تا صبح خوابم نمیبره 😞😞😞

خصوصا اگه فرداش بخوام کار مهمی انجام بدم یا قراری داشته باشم حالا چه کاری چه دوستانه...!

دلم برای روزهای عادی زندگیم تنگ شده 😞💔

قرص ترانکی وال گرفتم که میگن گیاهی هستش و تا حالا مصرف نکردم 

اگه کسی شبیه منه بیاید یکم دردودل کنیم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه اسم دکترتو اگه تهران هستی بگی چون من اصلا دکتر خوب سراغ ندارم تو این زمینه

من اهوازم عزیزم.میخای شماره روانشناسو‌بدم.؟‌چون من بعد ۳ تا عوض‌کردن اینو پیداکردم ک‌کاملا درکم‌میکنه ی نظرم ی ویزیت شو‌انلاینه

من اهوازم عزیزم.میخای شماره روانشناسو‌بدم.؟‌چون من بعد ۳ تا عوض‌کردن اینو پیداکردم ک‌کاملا درکم‌میکن ...

ممنون میشم بفرستی، چون من خودمم مشاور عوض کردم اما نتیجه نگرفتم و تصمیم داشتم برم پیش روانپزشک! 

ممنون میشم بفرستی، چون من خودمم مشاور عوض کردم اما نتیجه نگرفتم و تصمیم داشتم برم پیش روانپزشک!

روانپزشک‌ک‌حتما برو.ک داروها این اضطراب کمتر‌کنن..روانشناس هم برو ک‌ ریشه یابی کنه ای فوبیارو

چند وقته دارو مصرف میکنید؟؟ علت رو چی گفته دکتر؟

من یه دوره حدود ده سال پیش دارو خوردم بهتر شدم. ولی همزمان با کرونا دوباره عود کرد. وبعد اون مدام دارم دارو مصرف میکنم. بینش چندباری فاصله افتاده بدتر شدم دوباره دارو رو شروع کردم. دکتر میگه استرس و اضطرابه

من یه دوره حدود ده سال پیش دارو خوردم بهتر شدم. ولی همزمان با کرونا دوباره عود کرد. وبعد اون مدام دا ...

بعد مصرف داروها اینجوری هست که یه مدت باید استفاده کنی یا تا اخر عمر باید این داروها مصرفشن؟؟ 

من تنها نگرانیم ازینه که بخوام وابسته باشم به قرص های شیمیایی 

بعد مصرف داروها اینجوری هست که یه مدت باید استفاده کنی یا تا اخر عمر باید این داروها مصرفشن؟؟ من تنه ...

بستگی داره دیگه. مثلا اوایل یک دوره ۶ ماهه خوردم دارو تا دو سال اوکی بودم. ولی کرونا که شروع شد و مرگ و میر ها و استرس ها حالم بد شد. از بعد کرونا فقط یه سال اون وسطها دارو نخوردم. بقیه ش رو همه ش دارم میخورم تازه هنوز اوکی نیستم و هی یه چیز جدید اضافه میشه.‌مثلا جدیدا زنگ‌زدن گوش اضافه شده که رفتم دکتر گفت ممکنه از استرس یا عوارص داروهات باشه و خوب هم نمیشه. یا مثلا معده درد های عصبی و رفلاکس ها. مدتی هم نفس تنگی داشتم که بهتر شدم خدا رو شکر. خلاصه که استرس بد کوفتیه.