2777
2789

خیلی سختی داره فقط باید ببینی اون سختیل بدتره یا سختی زندگی که توش هستی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام دوست عزیز من طلاق نگرفتم ولی توصیه میکنم اگر بچه دارید و میتونین مدیریت کنید گذشت کنید صبر کنید طلاق نگیرین بچه ها کسانی هستند که ما تصمیم گرفتیم به این دنیا بیاریمشون بنابراین در برابرشون مسئولیم.

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من بچه نداشتم،خوبیش این بود که از اون رندگی راحت شدم تونستم به خودم برسم ،زندگی کتن،بدیش این بود روی خانوادم تو روم باز شد رابطه باهاشون خراب شد تا الان و تا آخر عمرم ،و اینکه باید پنهان میکردم که تنهام و طلاق گرفتم،

خواهرانه بهت بگم.اگه جونت در خطر نیست و مشکل روانی و دست بزن نداره بشین سر زندگیت.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
بیشتر ببینید

جدا شدم با دو تا بچه تو تاپیکام هس هیچوقتم پشیمون نیستم 

خداروشکر میکنم همیشه واسه تصمیمی ک گرفتم

ولی باید ببینی کدومش ب نفعته اینک بمونی یا طلاق

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
بیشتر ببینید
ببخشید میشه بگید بچه چ آسیبی دید ?بچه من ۹ سالشه میخوام طلاق بگیرم

بچه چون از یکی از والدین جدا میشه اسیب میبینه ..من مدیریت کردم دخترم هرروز هم پدرش میبینه هم منو ..سه سالش بود ما جداشدیم ...بیشتر هم وابسته خودمه

کاش تو سهم من بودی❤️
ببخشید میشه بگید بچه چ آسیبی دید ?بچه من ۹ سالشه میخوام طلاق بگیرم

ببین در ظاهر چیزی نمیگفت

ولی به شدت عقده ایه 

مخصوصا چون مامانش حق طلاق رو گرفت وجداشدمدام میگه مادرم بابامو طلاق داد

خیلی ناراحته و حتی دوست نداره تومدرسه کسی بدونه خودکم بینی شدید داره

و البته مامانشم فوق بی مسیولیته و رهاش کرده مادربزرگش مادرمادرش بزرگش میکنه 

مثلا پیش خودش نمیذاره بخوابه میگه من میخوام شوهرکنم برم بذار بچه بهم وابسته نشه

بچع هم خیلی بی ادب و فحاشی میکنه و عصبی و نمیدونم چطور بگم

من شنیدم بدترین سن برای بچه ها همین هشت تا پونزده ساله که والدین جدا بشن بیشترین تاثیرروداره

کاش زودتر تا کوچکتر بودجدامیشدی 

و اینکه اگه برای پسرت پدر خوبیه ولی برای تو خوب نیست میتونی بمونی