2777
2789
عنوان

ماشین رویاهامممم

171 بازدید | 25 پست

s500  قیمت دسته دوش 15 میلیارد دسته دووووو دارم فک میکنم اگه ماهی یه میلیارد دربیارم شاید بتونم دو ساله بخرمش حالا ماهی یک میلیارد از کجا میخوام بیارم ؟ هیچ نظری ندارم 

ماهی 1میلیارد دربیاری نه

ماهی 1میلیارد پس انداز کنی😉

امیدوارم حتما بهش برسی

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ان شالله بحق همین وقت عزیز الان که میخوابی بتونی بدون تعرفه های گمرکی یه راست خوابشو ببینی 😆🫶🫶

الان دیدم اشتباه کردم مدلی که من دیدم اصلا تو دیوار نبود 5 سال قدیمی ترش بود که اصلا شبیهش نیستتتتتت عررررررر فک نکنم هیچوقت به ارزوم برسم 

میدونی قیمت 2022 ماشین با پلاک ملی حدودا 100 میلیارد دو سال پیش 60 میلیارد بوده

میدونی شاید خیلی اتفاقها بیوفته که صاحبش بشی

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

برای رسیدن به آرزوهای بزرگ، اول آرزوهای کوچیک کن که دستیابی بهش منطقی باشه. مثلا بگو کار میکنم و توی یه سال، یه پراید قدیمی میخرم. بعد که خریدی، بگو ۲۰۶ میخرم.و همینجوری برو بالاتر. تا بالاخره یه روز برسی به ماشین ۱۵ میلیاردی انشاالله

برای رسیدن به آرزوهای بزرگ، اول آرزوهای کوچیک کن که دستیابی بهش منطقی باشه. مثلا بگو کار میکنم و توی ...

مدلی که میخواستم نبود اونی که دیدم قیمتش حدودا 100 میلیارده 

میدونی قیمت 2022 ماشین با پلاک ملی حدودا 100 میلیارد دو سال پیش 60 میلیارد بوده

فک نکنم پلاک ملی 2022 تو ایران باشه اگه دیدی لابد فیس لیفته 

هر روز تو راه دانشگاه کلی ماشین خفن با حسرت میبینم🥲🥲 اون روز یه gls600 دیدم خیلییییی خفن بود 

امید وارم واقعا ی روزی بشه خریدشون