2777
2789

پدر دوستم حالش بد شده بعد زنگ زدن اورژانس 

تو امبولانس دوستم همراه پدرش نشسته

بعد مسئول فوریت پزشکی اورژانس که اونجا بوده به جای اینکه حواسش به بیمار باشه هی ازش راجب سن و شغل و ... میپرسیده ! و شماره ازش خاسته! اونم جلو پدرش! پدرش بد حال بوده ظاهرا متوجه نشده

کجا باید این یارو رو گزارش کنه دوستم؟ اصلا میشه شکایتی چیزی کرد؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ بزن آمبولانس 

اینم از شانس ماس

جایی رو پیدا نکردم نظرمو بگم تا اینکه اومدم اینجا.منزوی گوشه گیر زود رنج،من همون بچه  باهوش ته کلاسم که کسی باهاش دوست نبود.با این کاربری می‌خوام خودخودم باشم (درحال تلاش برای بهبود عزت نفس و ترمیم تروماهای زندگی ام اگه حرفی زدم که ناراحت شدید معذرت می‌خوام ).. برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بیشتر ببینید
پدرش حالش وخیم بوده داشته خون بالا میورده اون وقت جای مراقبت ازش باید حواسش پی دختر باشه؟

خب این که پزشک نیست چیکار می‌خواسته کنه. لابد گفته من که کاری از دستم بر نمیاد حداقل این مورد رو از دست ندم.