2777
2789
عنوان

زندگی با مشکل روان سخته واقعاً

160 بازدید | 10 پست

من مشکل دارم کل زندگیم داغونه مغزم تعطیله کلا کامل مخم تعطیله🙂 نمیتونم حتی ارتباطی بگیرم با کسی نمیتونم حرفی بزنم خیلی زیااااااااد ساده و خنگم خیلی زیاد و متنفرم از خودم . پر از توهم پر از توهم پر از توهم 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                      لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه توهمی

اون مهم نیست اصلا مهم نیست اصلا اون مهم نیست واقعا 

مهم تاثیراته این مشکلاته 💔🤦🏻‍♀️🥲 من میفهمم حالم خوب نیست

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                      لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بیشتر ببینید

همچنین روی ذهنت کار نکردی ... و فقط نیمه خالی لیوان میبینی ... این القاعات تو به خودته... در صورتی که ذهن تو کاملا سالمه و فقط اعتماد به نفس نداری این اعتماد به نفس نداشتن می‌تونه نتیجه رفتار پدر مادر نا آگاه باشه می‌تونه نتیجه گذشته باشه می‌تونه نتیجه برخی گناهان که انسان رو خورد می‌کنه باشه در نهایت خیلی راحت میگم باید روی خودت کار کنی 

همه چیز در بشر تکاملی و اکتسابی یعنی بدستش میپذیریمش نه اینکه تو ذاتت باشه

چجوری از بین ببرمش چجوری سالم بشم عادی میخام باشم

بیشتر ببینید
اون مهم نیست اصلا مهم نیست اصلا اون مهم نیست واقعا مهم تاثیراته این مشکلاته 💔🤦🏻‍♀️🥲 من میفهمم حا ...

اوم میفمم

منم هم خودم مشکل دارم هم خانوادم هزار برابر بدترن

تصمیم دارم برم تراپیست توام برو تراپیست

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

همچنین روی ذهنت کار نکردی ... و فقط نیمه خالی لیوان میبینی ... این القاعات تو به خودته... در صورتی ک ...

واقعا درسته همه ی اینارو دارم:)💔🙂 اما توهماتم هم هستن اجتماعی نبودن و مروی بودن شدید ب علاوه توهمات هم هستن صداها فکرا کاش عادی بشم

بیشتر ببینید
چجوری از بین ببرمش چجوری سالم بشم عادی میخام باشم

باید رها بشی از هری که در لحظه یا تو لحظه های آینده غمگینت میکنه استرس روت میاره بیشتر دنبال کشف باش

سعی کن هرچی تو ذهنت اومد رو دنبال کنی 

مشتاق کشف و آزادی باش

بشر بی نهایته

واقعا درسته همه ی اینارو دارم:)💔🙂 اما توهماتم هم هستن اجتماعی نبودن و مروی بودن شدید ب علاوه توهما ...

بازم همه این هایی که میگی القاعات تو هستن ... یه نکته .. اگه موسیقی زیاد گوش میدی اینها عوارض موسیقی هم می‌تونن باشن از روی تجربه میگم... اما منظورتو از توهم باید بفهمم چون بنظرم ذهنت توسط افکار اشتباه تسخیر شده بنظرم تو داری به فکر های عادی یا گاهن تصورات که همه دارن میگی توهم و همین حال تورو بد می‌کنه ... یادت باشه دیدگاه تو می‌تونه واقعیت هارو عوض کنه

سلام تاپیک اخرتون و خوندم 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4