2777
2789

تا دانشگاه هم خجالتی بودم هیچوقت تو کلاس حرف نمی زدم نظراتم را تو جمع نمی گفتم پسرایی که تو دانشگاه جذبم می شدن ازشون فرار می کردم بعد اینکه درسم تموم شد یه مدت تو دانشگاه مشغول به تدریس شدم قبلش قرص ضد استرس می خوردم هشت سال اونجا بودم و خجالتی بودنم برطرف شد الان معلم شدم اصلا نمی تونم تو جمع های رسمی حرفی برای گفتن داشته باشم یعنی دارم ولی خجالت می کشم اگر هم حرفی بزنم تا مدت ها تو ذهنم خجالت می کشم و حرفم را بررسی می کنم😑😑😑من تو بچگیم خیلی سختی کشیدم که اینجوری شدم ولی آخه بچه هامم باید خجالتی بشن😔😔خیلی ناراحتم و یه وقتای میشینم برای خودم و بچه هام گریه می کنم...

به نظرتون روانشناس چقدر میتونه روشون تاثیر داشته باشه؟؟ از من که گذشت و خیلی ضربه خوردم بابت این قضیه...دلم نمی خواد بچه هام مثل من بشن

من تو دوران مدرسه خیلی خجالتی و تو سری خور بودم

تو دانشگاه جسور و با اعتماد بنفس شدم

بعد از ازدواج به خاطر رفتارهای اطرافیان دوباره گوشه گیر شدم

ولی وقتی بچه دار شدم خجالت و رودربایستی رو گذاشتم کنار و حقمو میگیرم

اما دخترم اونقدر که انتظار داشتم جسور نیست

البته نسبت به بچگی خودم خیلی بهتره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خجالتی بودم الان نیستم دخترم خجالتی بود خیلی بردمش کلاس قصه گویی و موسیقی مجبورش میکردم که باید حرف بزنی باید تو کلاس کار انجام بدی بالاخره خجالتش ریخت الان با بقیه راخت حرف میزنه ولی نمیدونم مدرسه بره چطوری میشه فکر میکنم این کم رو بودن هم یه جورایی تو زن ادما باشه من به پدربزرگم رفتم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی