2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردیم دختر شوهرم بیشتر منو از مادرش دوست داره

| مشاهده متن کامل بحث + 18874 بازدید | 384 پست

چرا جدا شدن ؟چه خوب ازت انرژی خوب گرفته دیگه وقتی بچه داره اولویتش اول اونه ..مردایی که ازدواج ناموفق داشتن نگاه میکنی ببینن زنشون با بچه چه جوری برخورد میکنه .خوبه که .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم حتی اگ بچه دارم شدی فرق نذار بینشون

نه فرقی نداره دوسش دارم دختر خوبیه اما نباید منو بین خودشو و مادرش بزاره 

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید

فک کنم دلیلش اینه از مادرش بی محبتی دیده شایدم بدتر بدرفتاری کرده باهاش،  انشالله خدا کمکت کنی بتونی دوسش داشته باشی و بهش محبت کنی همیشه حتی اگه بچه دار شدی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

سلام مادری ...نگه دارش باش تاخدا نگه دارت باشه

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
بیشتر ببینید
خدا خیرت بده چند سالشه ه؟

هفت سالشه

توهمون آخرین کسی هستی که بودنت جبرانِ تمومِ نبودناست‌ جبران‌ِ تموم‌ِ بی‌انصافیا‌ ؛جبرانِ تمومِ شکستنا بعضی آدما‌ خوده معجزن انگار‌ میان که دلیلی باشن تا تو بتونی معنی زندگی‌ کردنُ درک کنی تو همون دلیل و معجزه‌ی زندگی منی همسر مهربونم ❤️

بیشتر ببینید
اول که زنگ میزنه باباش میگه مامان جدیدمم هست فقط بخاطر من میاد

عزیزممم😢

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ده تا که نیست دو تاست

خب من تجربه ندارم خامم سخته

بیشتر ببینید

چقدر مهربونی

به هر حال شما با مرد بچه دار ازدواج کردی باید اون دخترو تا همیشه به چشم دخترت ببینی و فرقی بین بچه خودت و دختر همسرت نزاری 

با مرد مجرد فاقد بچه که ازدواج نکردی گل

شاید مادر قصد ازدواج داشته باشه و اون دختر قراره تا همیشه با شما زندگی کنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

عزیز تو که ازش فراری ای خدا خدا میکنی نیاد پیشتون و میگی کسی که یکی دیگه پس انداخته رو من نمیتونم جمع کنم مطمئنی دوسش داری؟

اونم بچست یچی میگه تو جدی نگیر

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یه جوری رفتار کن دعای خیرش همیشه پشت سرت باشه

خیلی منو دوست داره خیلی واسه خودمم عجیبه این حجم دوست داشتنش

بیشتر ببینید