2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اووووووو اونقدر زیادن که نمیتونم بشمارم. 

البته پسر نیستن ها.. همشون دوست های قدیمی مجازی بودن. همشون در حقم بدی کردن و همشون هم برگشتن دوباره. منم بخشیدم اما تو زندگیم راشون ندادم دیگه... 

حتی یکیشونو خیلی دوست داشتم عین خواهرم، از وقتی بدی کرد از چشمم افتاد و با اینکه کلی معذرت خواست اما باز اجازه ندادم وارد زندگیم بشه 

این کاربری دست چندین نفر است. صاحب اصلی، نیایش

میگه که :

اونیکه رفته دیگه برنمیگرده ؛ شاید تو قلب کسی لونه کرده ؛ تنگه غروبه غمگینه رنگ هوا گرگ و میشه ؛ ای خدا این دل کی امشب از غم و غصه وا میشه ؛ اونیکه رفته دیگه برنمیگرده. 

🟢6️⃣0️⃣ تا تاپیک حقوقی گذاشتم 🔴انشالله سلامت باشید و دعا بفرمایید که من و خانوادم محتاجیم به دعای شما✒️یا حق و خدانگهدار 

بعد چندوقت ؟؟

یادم نیست دقیق بایکی بودم حضوری بود سریع دلش واسم تنگ میشد بعد چندروز به غلط کردن میفتاد یکی هم بود شهرامون جدا بود کات میکرد باز بعد یکی دوماه بهم پیام میداد ببخشید میخوام باهات باشم منم میگفتم آره دیگه دوراتو زدی کسی گردن نگرفتت گفتی برم سراغ عالیه

من.. تمام تاپیکام راجب اونه... در غیر ممکن ترین حالت 10 فروردین برگشت.. و خب منم ردش کردم.. حسایی که رفتن هیچوقت برنمیگردن... ادمایی که رفتن هیچوقت برنمیگردن شاید جسمشون اره ولی خودشون نه.. من که تمام خاطرات رو فراموش کرده بودم وقتی برگشته بود از غریبه هم غریبه تر بود... انقدر بهم بدی کرده بود میگفت هیچوقت نمیام سراغت که وقتی برگشت حس میکردم معجزه شده.. ولی پای اون ادم هم دیگه نمیخواستم توی زندگیم باز شه... همه اون ادما هم کارما دادننن

من.. تمام تاپیکام راجب اونه... در غیر ممکن ترین حالت 10 فروردین برگشت.. و خب منم ردش کردم.. حسایی که ...

دقیقا ب منم خیلی بدی کرد...سرد شدم ازش فقط دلم میخواد ی بار حس پس زده شدنایی ک بهم‌میداد تجربه کنه

دقیقا ب منم خیلی بدی کرد...سرد شدم ازش فقط دلم میخواد ی بار حس پس زده شدنایی ک بهم‌میداد تجربه کنه

مال من که تجربه کرد.. ولی دیگه حسم بهش تموم شده بود وقتی برگشت.. حتی برام مهم نبود که حس پس زده شدن رو تجربه کرد یا نه.. این اتفاق برای من 15 روز پیش در غیرممکن ترین حالت افتاد... حتی اگر پیش توعم این حس رو تجربه نکنه کارما میزنه به کمرش.