2777
2789
عنوان

این جاریم دیگه کفر منو دراورده

348 بازدید | 30 پست

بچه ها من تو یه ساختمون با مادرشوهرم و دو سه ماه تشک انداخت و خوابید تو جا تو جا پسراش که هیچی دختراش یا میبردنش یا پیشش بودن با این همه بدی که این زن در حق من کرده منم سر میزدم غذایی می‌بردم پماد براش میزدم و تا الان از اول ازدواج هیچ وقت خوبی منو ندیده همه جا نشسته بدگویی منو کرده و عروسم بده و فلان خلاصه عروسای دیگش تو این حین که این افتاده بود تو جا نیومده یه سر بزنن الان که سر پا شده و راه می‌ره ادای آدم خوبارو درمیارن و جالبه اونا رو میبینه کارای منو نمیبینه مثلا میان سر میزنن و غذا براش میارن و من رفتم براش غذا بردم برمیگرده مادرشوهرم میگه آره چند تا چند تا غذا برام آورده عروسم و تعریف اونو می‌کنه و اره غذاتو بزار اونجا می‌خوام غذای اینو بخورم و اون که تو اوردی شب میخورم یعنی به شدت ناراحت شدم اینم بگی یکی از جاریام به شدت آدم موزی هست و می‌دونه قشنگ چیکار می‌کنه و از دست رفتارهای این جاریم خانواده شوهرم به شدت لج هستن با من و زیر پوستی کاری کرده من بدبشم مثلا همسایه های مادرشوهرم جمع شدن بیان بهش سربزنن جاریم از مادرشوهرم می‌پرسه که همسایه هاش کی میان اونم بیاد وبرای اینکه به چشم اونا خوب باشه و همسایه ها بگن چه عروس خوبی و اون بشه آدم خوبه و میاد جلو در با همسایه ها سلام احوال پرسی حالا تو این چند ماه که مادرشوهرم مریضه این یه بارم نیومده سر بزنه همیشه کاری می‌کنه ورق به نفع اون باشه و دیگه کفر منو دراورده جوری شده اقوام شوهرم و همسایه منو میبینن روشون رو برمیگردونن و با اون سلام احوالپرسی میکنن اگه نبرم و کاری نکنم شوهرم جنگ می‌کنه باهام میبرم اینجوری موندم چیکارکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولش کن

چکار اون داری

با خدا معامله کن و همه کاریتو بخاطر خدا بکن

خواهی دید که ورق برمیگرده 

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم