2777
2789
عنوان

آلرژی بیاین

71 بازدید | 11 پست

نمیدونم آلرژی داشتم به سویا یا شاهدونه نیم ساعتی میشه گلوم انگار تنگه نفسم سخت میاد

نمیدونم مال اعصابمه که خورد شد اونموقع یا مال حساسیت به اونا ولی قبلا میخوردم حالم بد نمیشد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=378755020]خطر داره آلرژی ای که به گلو بزنه؟ قبلا میخوردم خوب بودم نمیدونم چرا اینبار اگر واقعا آلرژی باشه. بسته به شدتش میتونه خطر داشته. تو بعضی ها ممکنه باعث شوک آنافیلاکسی و توقف تنفس بشه. تو بعضی هام ممکنه با چند ساعت تنگی تنفس و آبریزش و عطسه و تپش قلب و... تموم بشه. ژلوفنم اگه داری بخوری خوبه ضد التهابه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
یا خدا چرا توقف تنفس

نترس بابا. شما که اینجوری نیستی. پرسیدی تا چه حد تاثیر داره آلرژی از شدید تا کمش رو گفتم. حالا استرس بدتر میکنه. چیزیت نیس همون ژلوفن بخور و آروم باش

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز