شوهرم بهم خیانت کرد و من از طریق ضبط صدا متوجه شدم .چند ماه قهر بودم .حق طلاق و بقیه چیزا رو هم بخشیدم .رفتم سر زندگی .ناخدا گاه باردار شدم .اما همچنان من حال روحی بدی رو داشتم سپری میکردم ایشون دست روی قران زد و گفت شیطون گولم زده و توبه کردم .حالا برادر اون خانم قراره با برادر زاده شوهرم ازدواج کنه .من این وسط گیج موندم ..شوهرم هم بشدت ناراحته .ولی چیزی نمیشه به اونا گفت چون اونا جریان رو خوب نمیدونن میترسم بهشون بگیم و شر بشه .از طرفی هم منم فلش صبط صداشو بهش دادم چون خیلی خودش و بردارش که در جریان هستن دنبال این فلش بودن .من گفتم شر نشه از سمت من دادمش بهشون .حالا نمیدونم میخام چکار کنم .از یک طرف پشیمون هستم که فلش رو دادم حداقل پا ترسه بود براش .از یک این وصلت جدید نمیدونم میخاد چه اتفاقی واسه زندگیم به وجود بیاره .تو رو خدا بگید من چکار کنم .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
[QUOTE=378738832]سعی کن باهاشون رفت و آمد نکنی. بهترین کار اینه که اصلا خودتو شوهرتو در معرض دیدن اونها قرار ندی بع .بهش گفتم رفت و آمد قطع بشه .گفت قبول باشه اما با برادرم نمیتونم قطع رابطه کنم
مثلا چطور جدی باهاش صحبت کنم ؟که برا حرف ارزش قائل باشه؟
مثلا بهش بگو اگر کارهایی که میگم انجام ندی یا موردی ببینم این موضوع را با خانواده ات در میون میذارم یا مثلا مهریه ام را اجرا میذارم و ... ی چیزی که ازش بترسه
[QUOTE=378739995]مثلا بهش بگو اگر کارهایی که میگم انجام ندی یا موردی ببینم این موضوع را با خانواده ات در میون میذارم ...[/QUOTاره حتما .بهشم گفتم ولی به قول مردها اعتمادی نیست
[QUOTE=378739995]مثلا بهش بگو اگر کارهایی که میگم انجام ندی یا موردی ببینم این موضوع را با خانواده ا ...
خب اگر گفت قول میدم بگو ی ضمانت بده مثلا اون فلش را بهم برگردون یا ی نوشته بخششنامه خونه یا حق طلاق ازش بگیر امضا کنه که اگر موردی شد بتونی ازش استفاده کنی