2777
2789
عنوان

کات کردم خیلی بدبختم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 44 پست
وا دختر یعنی چی؟ پس غرورت کجاست؟ به نظرت ادمی که فحش بد در این حد به خودتو خانوادت بده اونم بی دلیل ...

واسش غرور نداشتم چون دوسش داشتم

خودش خیلی منو میخاست ولی از بحثایی ک باهم میکردیم خسته شدیم جفتمون

چجوری فراموشش کنم حوصلم سر میره هرشب باهم بودیم😭

چجوری فراموشش کنم کلی کار واسم کرد هرشب باهم بودیمالان من کسیو ندارم دل و حپصله هیچکاریم ندارم ک سرگ ...

کار کرده زمین گیرت کنه براش سود داشته حتی یه نظر دیدنت رو پسرا خریدارن با دخترا دوست شو سرگرم شو الانم بهاره وقت خوبیه تفریح کنی به خودت برسی من اوایل سرمو بند کار می‌کردم سرم رو شلوغ میکردم یه برنامه ی فشرده برا خودت بزار تو روز نخواب یه جوری برو تو رختخواب که خیلی خسته باشی و توان فکر کردن نداشته باشی تا چند ماه به درز دیوارم نگاه کنی بهترین حا هک که باشی یاد اونی حتی تو شلوغ ترین جا هم ممکنه به یادت بیاد احساس تنهاییت بیشتر میشه سعی کن دورت رو پر کنی شاید اوایل حال هیچ کاری نداشته باشی سرت رو با آدمای جدید گرم کنی بهتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری فراموشش کنم کلی کار واسم کرد هرشب باهم بودیمالان من کسیو ندارم دل و حپصله هیچکاریم ندارم ک سرگ ...

اصلا چکش نکن کلا تمام راههای ارتباطت رو ببند حتی من سیم‌کارت‌ها سوزوندم 3 تا از سیم‌کارت‌های اعضای خانوادم شمارشان داشت سوزوندم 

فقط میتونم بهت بگم ک صبر کن

بدون اینکه پیگیرش بشی

فقط صبر کن بخدا زمان ترمیم میکنه زخمو

یادت میره همه چیو

فقط دوباره سراغش نرو

بزار یه بار زجر بکشی تموم بشه

ن ک یه عمر 

من تو زندگیم دوست پسر زیاد داشتم همشونم آقا و باشخصیت بودن اما من به دلایلی تموم میکردم یا گاهی اونا تازه با اینکه ذره ای بی احترامی بهم نکردن تموم کردم تو چطوری اجازه میدی بهت بگن جیندا و حرومی و فلان 

چجوری اخه دوست پیدا کنم.؟

به این سایت‌ها برای دوست پیدا مردن اعتماد نکن چون خطرناکه ولی می‌توان با دوستای قدیمی دختر عمه ای یا محل کار کسی رو جدید پیدا کنی با یکی درد و دل کن روانپزشک اگر قرص داد نخور که من رو به جنون کشیدن خودکشی کردم حواست باشه 

واسش غرور نداشتم چون دوسش داشتمخودش خیلی منو میخاست ولی از بحثایی ک باهم میکردیم خسته شدیم جفتمونچجو ...

نه خودتو گول نزن اگ میخواستت ۸ سال طولش نمیداد بعد اصن پسری ک عاشقت باشه ول کنت نیس ینی هرچی بگی برو نمیخامت اون باز میمونه چ برسه ب اینکه دلیلش این. باشه ک بحث دارین چیزی ک قابل حل شدنه 

فقط میتونم بهت بگم ک صبر کنبدون اینکه پیگیرش بشیفقط صبر کن بخدا زمان ترمیم میکنه زخمویادت میره همه چ ...

ضبر کنم خب دارم روانی مبشم 

به همه مثل سگ میپرم

هرشب ک میاد یادش میوفتم چون هرشب باهم بودیم حوصلم سر میره😭

اولا چندسالتونه هردو

دوما تو این ۸ سال ایا شرایط و عقد ازدواج فراهم نشد و نبود و دلیلش چیه

سوما من از صحبتهای شما برداشتم اینه بیشتر وابسته ی این اقا هستین تا دلبسته ش. حرمتها از بین رفته،دلتون شکسته و اون جوشش و عشق سالها پیش رو ندارین.از حرفاتون این برداشت میشه که اگه یه شخص بهتر بیاد تو زندگیتون میتونین این ادم رو بزارین کنار چون مشکل شما الان بنظر میاد ترس از تنهایی باشه

تنکس گاد

اولا چندسالتونه هردودوما تو این ۸ سال ایا شرایط و عقد ازدواج فراهم نشد و نبود و دلیلش چیهسوما من از ...

من ۲۳ اون ۲۵

اره نمیدونم چکار کنم که این حسو نداشته باشم

هروز و هرشبمون باهم‌بود

کل روزو باهم چت مبکردیم الان نیست نمیدونم چیکار کنم

هیچوقت یادم نمیره بعد از خودکشی یه کافه رفتم آهنگی که باهاش خاطره داشتم گذاشته بود بد ترین حس دنیا رو داشتم وقتی آهنگایی رو می‌شنیدم که قبل خودکشی گوش داده بودم هیچ کدومشون رو بعد از اون نتونستم گوش بدم عکساشو خاطراتشو یادگاری هاشو بریز دور وگرنه نمیتونی دل بکنی