2777
2789

من چندتا جاری دارم

چند روز پیش زایمان کردم مادرشوهرم زنگ زده همه جاریا رو خبر کرده، بعد فقط ۲ تا از جاریام اومدن بیمارستان سر زدن !

۳ تای دیگه نه زنگی زدن نه اومدن بیمارستان نه هیچی!

(چندساله کله ی مادرشوهرمو کچل کرده بودن که چرا این عروست بچه دار نشده و مشکل داره و... ؟ مادرشوهرم جواب پیدا نمیکرده بده بهشون بس‌که پیگیر بودن😅)

خلاصه مادرشوهرم خیلی تعجب میکنه چرا خبری از اینا نیس!  از برادرشوهرام میپرسه خبر دارین فلان داداشتون اولین بچه اش بدنیا اومده ؟ گفتن نه! از کجا میخوایم خبر داشته باشیم و تازه از تو میشنویم!

نگو خانماشون ۳ روزه به شوهراشون نگفتن وپنهان کردن این قضیه رو!  که یه موقع شوهراشون یه تبریک خشک و خالی هم نگن به داداششون

به نظرتون این رفتارشون از حسادته؟ یا قلب سیاهشون؟

قبلا هم سر کوچیک ترین چیزا حسادت داشتن وطوری که نمیتونستن ظاهرشون رو حفظ کنن من نفهمم‌از حسادت دارن میترکن ، ولی این داستانش فرق داره و بچه هستش،  دیگه آخه بچه خودشون هم دارن چیزی نیس که اونا نداشته باشن و به اینم حسادت کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه شرایط تاپی داری که همه حسادت میکنن؟

نمیدونم چرا اینجا فکر میکنن همه حسودن😐

شاید از شما خوششون نمیاد

قرار نیست همه آدم‌ها با ما اوکی باشن و از ما خوششون بیاد که

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

ما هم یه فامیل داریم اصلا نه زنگ زد نه اومد بیمارستان نه حتی پیامکی تبریک گفت، بعد خودمون پا شدیم رفتیم خونه اشون شوهرش بچه امو بغل کرد بازی کنه فوری خودشو از آشپزخونه رسوند پیش شوهرش باهاش حرف زد که شوهره با من حرفی نزنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خوب معلومه اینها امید داشتند تو نازا باشی و خدایی ناکرده کارت به طلاق یا اختلاف با خانواده شوهر بیفته ولی حالا محاسباتشون ریخته به هم و شما به سلامتی بچه دار شدی فقط مراقبشون باش و بهشون نزدیک نشو . قدم نی نی کوچولو مبارک باشه 

میخوان کسی تورو تحویل نگیره

والا من به تحویل گرفتن اونا کار ندارم که اصلا نیان راحت ترم چون انرژی منفی شون اذییتم میکنه و از طرفی پدرشوهر مادرشوهرم اگر اونا باشن از ترسشون زیاد خرج نمیکنن برای هدیه اینا ، که یه موقع اینا حسادتشون بیشتر نشه، اما اینا نبودنی پدرشوهرم کادوهای حسابی میده،  همیشه حال میکنم 

عزیزدل قدم نو رسیده مبارک، بعد از اون همه سختی بخیر و خوشی نی نی بدنیا اومد. بیخیال لذت و حس و حال الانت و با هیچی تلخ نکن. الهی که نامدار باشه و قدمش پر از خیر و برکت🥰😍🥰🥰

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

اگر رابطه تون قبل زایمان اوکی بوده، خب تعجب داره رفتارشون 

اما اگر شما هم مناسبت هاشون رو تبریک نگفتی و... ، به دل نگیر و بهتر که انرژی منفیشون توو زندگی ت نمیاد.

توو یک سال من به مدت چندماه دوتا عزیز از دست دادم جاری م اصلا تسلیت نگفت و هیچ مراسمی نیومد، بعد چندماه یکی از اقوام مهمش فوت شد من فقط تلفنی تسلیت گفتم و مراسم نرفتم، تا چندین سال با من قهر بود