2777
2789

سلام دوستان،

کسی بوده که در دوران بارداریش اطرافیانش رادیو تراپی یا شیمی درمانی شده باشن؟😢

درسته که نباید فرد تحت درمان با خانم باردار و نوزاد تماس داشته باشه؟تا چه شعاعی این فاصله باید حفظ شه؟

میشه تو یه خونه باشن ولی با ده-پونزده متر فاصله و اتاقای جداگانه بمونن؟

من مامانم برای قلبش رفته بود گفته بودن تا دوروز نزدیک زن باردار نشو ولی برام جالبه که بعضی سونوگرافی ها رادیو تراپی هم دارن  درسته اتاق رادیو ترامی جداست ولی بیمار که از رادیو تراپی مساد با بقیه در تماسه دیگه یه جورایی ....خب اگه مضره چراخودشون رعایت نمیکنن 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مامانم برای قلبش رفته بود گفته بودن تا دوروز نزدیک زن باردار نشو ولی برام جالبه که بعضی سونوگرافی ...

برای منم سوال بود،مثلا میگن تو یه خونه نباشن ولی آدم از همسایه اش که خبر نداره،میگفتم همسایه دیوار به دیوار اگه حامله باشه چی

بله که ضرر داره. کسی که رادیوتراپی شده ماده ای وارد بدنش میشه که تا چندروز دفع کردنش طول میکشه. حتی مدفوع و ادرارشم تو دستشویی اشعه ساطع میکنه حتی بهشون میگن ظرف های غذاشون رو از افراد دیگه جدا کنن. خانوم های باردارم به خاطر جنین که دچار نقص یا جهش نشه باید از این افراد دوری کنن. 

بله که ضرر داره. کسی که رادیوتراپی شده ماده ای وارد بدنش میشه که تا چندروز دفع کردنش طول میکشه. حتی ...

رادیو تراپی مگه با تابش اشعه نیس؟ چیزی وارد بدن نمیشه که،حتی جذبشم مقطعیه،

اینی که شما میگین با این شدت فک کنم ایزوتوپ تراپی و ید درمانیه فک کنم

رادیو تراپی مگه با تابش اشعه نیس؟ چیزی وارد بدن نمیشه که،حتی جذبشم مقطعیه، اینی که شما میگین با این ...

نه عزیزم اون که با تابش اشعه است رادیولوژی. منم کارشناس رادیولوژی ام رادیوتراپی ام کار کردم. رادیوتراپی رادیوایزوتوپ ها رو وارد بدن میکنن. بعدم اون ماده رادیواکتیو تو بدن شروع به فعالیت میکنه و امواجشو بررسی میکنن تا بفهمن وضعیت فعالیت ارگان چطور شده.

من خودم به خاطر ترس شدیدم نتونستم تو رادیوتراپی کار کنم. خیلی از دوستان و همکلاسی های خودمم بیکاری رو به کار رادیوتراپی ترجیح دادن 

نه عزیزم اون که با تابش اشعه است رادیولوژی. منم کارشناس رادیولوژی ام رادیوتراپی ام کار کردم. رادیوتر ...

رادیولوژی که کلا بحثش جداس،

جالبه من نت رو که دیدم یه چیز دیگه نوشته بود برای رادیو تراپی،به هر حال ممنون از اطلاعاتتون