2777
2789
ابانو بگو تو که جون میدادی برا شوهرت فرت رفت با مسبب همه اتفاقات ریخت روهم.

شوهرش چیکار کرد ک رفت؟ خیانت کرد ابان هم رفت خیانت توجیه داره؟ خیر اینکه تایم زیادی نگذشت ب ثابت علاقه مند شد قبول دارم زرتی عاشق اون شد ولی حق داره از امیر بدش بیاد ابان قبل خیانت امیر از ثابت متنفر بود امیر باعث شد

ب عنم

شوهرش چیکار کرد ک رفت؟ خیانت کرد ابان هم رفت خیانت توجیه داره؟ خیر اینکه تایم زیادی نگذشت ب ثابت علا ...

درست با خیانتی ک امیر بهش کرد طبیعی بود ک از همه مردا متنفر میشد نکه با ثابت بریزه روهم

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درست با خیانتی ک امیر بهش کرد طبیعی بود ک از همه مردا متنفر میشد نکه با ثابت بریزه روهم

گفتم ک یکم زود بود و تخیلی ولی از ثابت خوشش اومد چون برخلاف امیره حمایتگره ترسو نیس خیانت کار هم نی

ب عنم