2777
2789

من نمی‌دونم

طرف شوهرشونه، پارنترشونه، نامزدشونه 

در حد انسان نمی‌بینه زنش رو.

دعوا کنن زنه همیشه مقصره. 

بچه‌دار می‌شن حاضر نیست چهارتا زنگ بزنن حال همسرشون رو بپرسن.

کتک زدن که هیچی حرف بلد نیستن بزنن بدون توهین وسط دعوا.

مریض می‌شن باید درد بکشن و منت شوهرشون رو بکشن که بهش برنخوره.

چهارتا پیام خیلیه که باید واسه دادنش التماس کنید آخه؟

فوری هم با همه مردا اینجورین اشکال نداره خودشونو گول می‌زنن. نه خیر اتفاقا آدمای درست حسابی اینطوری نیستن. تو DNA مردا نوشته یه مشت گوسفند که نه احساس دارن نه شعور نه عادی‌ترین پایه‌های روابط رو‌ می‌دونن که اینطوری توجیه می‌کنید

نکنید بابا مگه چندسال زندگی می‌کنید که نصفش رو با کسی بگذرونید که براش آدم حساب نمی‌شید چه برسه به شریک زندگی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اکثرا‌ چاره ای ندارن

شرایط طلاق نیست در امد ندارن خانواده حامی ندارن و از همه مهمتر شخصیت مستقلی ندارن

مجبورن اینطوری طی کنن

ما پادشاه را کشتیم ، سعی کردیم دنیا را تغییر دهیم . حالا تنها چیزی ک گیرمان آمده یک پادشاه جدید است ک از قبلی بهتر نیست ! اینجا سرزمینی است ک برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان میجنگیم . 〔ویکتور هوگو〕

بیشتر ببینید

دقیقا تازه من تو منطقه محروم تو شهر کوچیک زندگی میکنم این داستان اینک عروس دختر اورده یا پسر مهم نیست براشون  ایراد فرهنگی زیاد دارن خیلیم دارن ولی این داستان پسر زا بودن و دعوا بودن سر جنسیت فقط اینجا دیدم 

دقیقا تازه من تو منطقه محروم تو شهر کوچیک زندگی میکنم این داستان اینک عروس دختر اورده یا پسر مهم نیس ...

برای خانواده بی فرهنگ شوهرم مهمه درحالی که تو شهر بزرگ و تکنولوژی زیاد هستن گاوی که پسر میزاد رو به زن که دختر میزاد ترجیح میدن خودت فکر کن درچه حدن

میدونی چون فقط بدیای طرف میبینن 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
بیشتر ببینید

خوب اینجا از همه فرهنگ و قشری وجود دارن و مهمتر اینکه از هر سنی هستن 

خیلی از خانم‌هایی  که اینجا این صحبتها رو میکنند خودشون و شوهراشون سن پایین ازدواج کزدن واقعا بلد نیستن 

یک دختر خانوم مثلا سن ۱۸ سال از شهر کوچیک که چیزی ندیده و بلد نیست با یک آقایی کم سن که اونم جز پدرش ندیده و بلد نیست ازدواج کزده واقعا نمیدونند