2777
2789

با یه پسره یکی دوبار کوتاه حرف زدیم. بهم میگفت خواهر 😂 منم پیرو اون بهش گفتم داداش. بعد چند روز پیش یه پست برام فرستاد با محتوای دعای خیر برای خواهر بعدش ... 😂

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو اینستا فقط حرف زدیم. من اون روز دلم گرفته بود، پست اینو دیدم یه احساس خوبی گرفتم چون محتواش دعا اینا بود. بعد بهش نوشتم ک چقد بموقع بود ممنون. اونم اومد نوشت جدی؟ بعد قلب داد 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

من اون پستو دیدم گریه م گرفت. نوشتم اره گریه کردم گفت انشاا.. دیگ گریه فقط شوق بکنی 

اتفاقا منم دقیقا همون شب یه کامنت ازش اتفاقی دیدم ک نوشته حالم خوب نیست. بهش گفتم کامنتتو دیدم ایشالا ناراحتی تو هم رفع بشه

بیشتر ببینید

بعد درد دلش باز شد. گفت من فقط یه ناراحتی دارم اونم اینه که ...

بیشتر ببینید

این رابطه های ابجی داداش مگه هنوز منقرض نشده؟

چقد تباهی

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم و مقدس نیست زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑                                                                              پ.ن : امضای من یا به طور کلی این متن باعث شده خیلی ها به اشتباه فکر کنن حقایق در واقع عقاید خودشونه...که این تفکر باعث تفرقه میشه و موجب خودشیفتگی افراد . حقیقت چیزیه که از لحاظ علمی قابل دفاع باشه و با تفکر عقلانی در تضاد نباشه و از همه مهم تر با انسانیت .

بیشتر ببینید

دنبال یه دختر پاکم ولی پیدا نمیکنم. دخترا بد شدن. دنبال الکل و پارتی و تتو و دود و فلان و منو نمیپسندن. 🥲

بیشتر ببینید

از بد شدن جامعه گفت و اینک دختر خوب نمیبینه. در حالی ک منم دنبال همچین پسزی هستم و داشتم فک میکردم نیس 😕

بیشتر ببینید