2777
2789
عنوان

23 سالمه همه میگن دیر شده بچه بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 141 پست
من نظر خودمو به استارتر گفتم! مسخره بودن یا نبودنش به شما مربوط نیستمامانم متولد57من دهه هشتادی دونس ...

حرف سمادرسته ولی نسل جدیددیگه اینطوری نیستن مادران دهه هفتاد وهشتاد سعی میکنن بابچه هاشون مثل رفیق باشن تامادروفرزند

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من هم میگن . اینا بی که میگن بچه بیارید چون خودشون هم دوست دارن بچه رو بگیرن بغل سرگرم بشن .انگار عروسکه

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
خیلی پیر نیست اما واقعا پیره میشه بپرسم شما چند ساله هستید ؟

من ۱۵ سالمه ولی واسم عجیب بود که اومدم این تاپیک

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

بله پشیمون میشی منم این اشتباهو کردم حالا هرچی میدوم بچه دار نشدم که نشدم هی خدا چه سرنوشتی بود اخه ...

شما چندسال جلوگیری داشتی؟  قرص میخوردی؟ 

به دلم افتاد به زودی دامنت سبز میشه 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید
این دیگه پیرمرده

باز خوبه من با همین پیرمرد ازدواج کردم

تو رو کی می گیره با همون چیزی که میدونی😏😏😏

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید

ازاین حرفا بهم نزنید چطوری میخاید اون دنیا جواب همو بدین.

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi