2777
2789
عنوان

23 سالمه همه میگن دیر شده بچه بیار

1606 بازدید | 141 پست

4 ساله عروسی کردیم

شوهرم 34 سالشه

هرکی منو می بینه میگه بچه بیار بسه دیگه

یا خیلیا فک میکنن بچه دار نمیشم

ولی من هنوز آرزوهای خودم مونده

حداقل باید شغل و درآمد داشته باشم تا خیالم راحت بشه

بقیه میگن الا نیاری پشیمون میشی

درسته؟ ولی بنظرم اگه الان توی این شرایط بیارم پشیمون میشم

لطفا راهنماییم کنید 

الان که مامانم مریضه می فهمم اگه خانوادم سالم باشن من خوشبخت ترین آدم دنیام. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. اگه من تاپیک غرغر و ناراحتی زدم ازم بپرسین که مامان و بابا و خواهرم سالمن یا نه. 

بیشتر ببینید

هنوز زوده آجی چه خبره 

به خودتون مربوطه، نظر بقیه چه ارزشی داره؟

فامیل چرت و پرت زیاد میگه

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اگر دنبال شغل و مستقل بومی ازدواج با کسی که ده سال بزرگتره چیه پس؟

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...

توسنت کمه شوهرت سن بچه دارشدنشه ورااینقدرفاصله سنیت باشوهرت زیادع کودک همسریه

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بیشتر ببینید

یکی بیار 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

محل نده سنت واقعا کمه حداقل ۲۵ شو

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

واییییییییییی چقد پیریییی دیگ برا بچه داری ... آخه چ سوالیه میپرسی وقتی جوابشو میدونی وقتی میخای به حرف مردم بجه بیاری بهتره نیاری

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌.           از نوادگان کوروش کبیر ❤️