2777
2789
منم مشکل لثه دارم ولی خوب همون موقع ایمپلنت پیوند لثه هم انجام میدنفقط کمی هزينه داره

فعلا نمیتونم ایمپلنت خیلی گرونه برامن😔

مجبورم با دندونای خراب و عفونی خودم سر کنم 

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بیمه تکمیلی خوب بگیر که تعرفه هزینه های دندونپزشکیشبالا باشه خیللللی بنفعت میشه من بیمه تکمیلی ...

بیمه ها هم متفاوت هست یکی ۱۰۰ درصد میده یکی ۵۰ درصد بیمه ما اگر هر جایی بری ۷۰ درصد میده

اما کلینیک طرف قراردادش بری کشیدن و ترمیم و عصب کشی و جرم گیری رایگان ولی ایمپلنت ۹۹ درصد

فقط پیوند لثه رو نمیده

بیمه ها هم متفاوت هست یکی ۱۰۰ درصد میده یکی ۵۰ درصد بیمه ما اگر هر جایی بری ۷۰ درصد میدهاما کلینیک ط ...

خب اگه میتونی ترمیم کن یا ایمپلنت چرا تو فکر مصنوعی افتادی آخرین راهکارت دندون مصنوعی باشه

فعلا نمیتونم ایمپلنت خیلی گرونه برامن😔مجبورم با دندونای خراب و عفونی خودم سر کنم

منم هزینه پیوند و نداشتم وگرنه این ایمپلنت و بیمه ۹۹ درصد شو میده

سال ۱۴۰۰ رفتم ۳ تا ایمپلنت با پیوند لثه تقریبا میشد ۹۰ میلیون ۲۰ تومنش و من باید میدادم اون موقع نداشتم بدم بعدش هم دیگه نرفتم دنبالش