2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم

365 بازدید | 33 پست

یک ملیارد پول اومد به حسابم از جایی که اصلا فکرشو نمیکردم 

شاید واسه خیلیاتون پولی نباشه ولی منو خیلی خوشحال کرد و خیلی از مشکلام رفع شد تو همین حال خوب از خدا میخوام همتون این حس رو تجربه کنین

وای برا من یکی که اصلا پولی نیست بابا

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️.متنفرم از تک تک کسایی که آدما رو قضاوت میکنن و تا جون دارم علیه قضاوت کردن میجنگم، حتی به قیمت کاربریم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای ننه یک میلیارد

هرکی گزارشم بزنه ایشالا با ترامپ و نتانیاهو محشور بشه😈همین امشب ویدیوی ۸ دقیقه ای پیچش مو رو تو آپارت ببین 😈یا علی emtehanejabr.blogfa.com اگه مهمون وبلاگم شدی ایراد صاحبخونه رو نادیده بگیر🖤 اجتماعی شدن یعنی کمک کردن به دیگران و عشق ورزیدن هرجایی که همچین حسی نداره نمیتونه تو رو اجتماعی کنه🙂

بیشتر ببینید

واقعا مثه یه معجزه بود برام اگه بدونین چه جوری باور نمی کنین 

فقط چند وقت بود این جمله رو خیلی تکرار میکردم میگفتم من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد و واقعا اتفاق افتاد

و تو این پیج واسه افراد مختلف استوری و پست تبلیغ می کنم یه روز یه خانم که تو امریکا زندگی میکرد بهم پیام داد و چندین بار بهم تبلیغ داد خانومه گوینده بود و تو امریکا شرکت داشت و کارافرین بود

و تو این پیج واسه افراد مختلف استوری و پست تبلیغ می کنم یه روز یه خانم که تو امریکا زندگی میکرد بهم ...

خب بعدچرایجانمینویسی

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍