بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصل شرف شمس میگن رو ورق طلا حک میشه ولی خوب رو عقیق زرد هم میزنن شرایط داره نوشتنش کارهرکسی نیس اداب خاص دعا و عزایم خاص معمولا اینا دکون بازاریه خواهشا پول به اینا ندین
اصل شرف شمس میگن رو ورق طلا حک میشه ولی خوب رو عقیق زرد هم میزنن شرایط داره نوشتنش کارهرکسی نیس اداب ...
والا ما بهمونا پول دادیم برامون نوشتن مردم زیادی صف کشیده بودن من ۴۵۰ پول دادم البته به گفته خواهرم رفتم کلا نمیخواستم فکردم قیمتش کمه یهو ک برام زدن گف ۴۵۰ یهو گفتم دیگ شده
والا ما بهمونا پول دادیم برامون نوشتن مردم زیادی صف کشیده بودن من ۴۵۰ پول دادم البته به گفته خواهرم ...
😂😂 اینا دکون باز کردن خواهرمن الکیه شرف شمس به این راحتی نیس طرف خیلی زور بزنه بتونه اون موقع سه چهارتا بنویسه بعد این همین جور فله ای میده ملت صف کشیدن😂😂 خیالت راحت فیکه
اها مرسیییی بابت توضیحات .میدونم خوبه و خاصیت داره ولی اینجا خیلی بیشتر بود .از همونکه سفارش دادی بپ ...
خواهش عزیزم اره یادم نبود بپرسم والا خواهرم پارسال یکی برام خرید بعد فروشنده گف دعای مخصوصشو روز ۱۹ فردودین باید حک کنن پشتش منم اون روز رفتم ک حک کنن دیگ انگشتر نگینشو ک عوض کردن و دعا نوشتن افتاده بودم تو رودروایسی نمیشد ک پشیمون شم چون برام زده بود اللن چند نفر گفتن ک برا کسایی ک مشکل ماورایی و همزاد و اینا دارن سنگش خوب نیس
خخخ اسممو نوشته زیر نگین مخصوص خودمه حالا انشالا که برام خوب باشع بزار انرژی مثبت بفرستم براخودم والا میایی اینجا از دوراهی دربیارنت میندازنت تو سه راهی،🤣🤣🤣