2777
2789

امشب خیلی غمگین و ناراحت دلگیرم انگار یه چیزی رو دلم سنگینی میکنی دلم داره میسوزه به نظرتون چیکار کنم که حالم بهتر شه و آروم بشم 

از پنجره بیرون نگاه میکنم گریه میکنم 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گریه میکنم ولی بازم آروم نمیشم

😔

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

من وقتی حال شمارو دارم یه تسبیح برمیدارم و ذکر یا جوادالائمه ادرکنی رو میگم و با اشک خواسته و حاجتم دو میگم خدا وقتی بنده با بغض و گریه و دل شکسته چیزی رو میخواد خیلی زودتر بهش میده تا دلش آروم بشه منم دعا کن عزیزم 

[QUOTE=378574565]من وقتی حال شمارو دارم یه تسبیح برمیدارم و ذکر یا جوادالائمه ادرکنی رو میگم و با اشک خواسته و حاجتم ...[/QUOTEممنون عزیزم چشم دعاتون میکنم حتما منم این حرفتونو خیلی شنیدم ولی میدونی بار ها با دل شکسته گریه یه چیزیو از خدا خواستم ولی حل نمیشه هیچ جوره برای همین خیلی دلم شکسته 😔😢

[QUOTE=378574565]من وقتی حال شمارو دارم یه تسبیح برمیدارم و ذکر یا جوادالائمه ادرکنی رو میگم و با اش ...

خدا مهربونه هر چیزی رو که دوست داری بخواه ازش ولی بعد از اینکه خواستت رو گفتی دیگه روش زون نکن بسپار به خودش و بیخیال شو خیلی زود میگیری

خدا مهربونه هر چیزی رو که دوست داری بخواه ازش ولی بعد از اینکه خواستت رو گفتی دیگه روش زون نکن بسپار ...

اره دقیقا باید همینکارو کرد ولی راستش این خواستم جوریه که واقعا خیلی اذییتم میکنه و یه جورایی نمیشه نسبت بهش بیخیال بود 😔

اره دقیقا باید همینکارو کرد ولی راستش این خواستم جوریه که واقعا خیلی اذییتم میکنه و یه جورایی نمیشه ...

سعی کن سرت به چیزی گرم بشه فراموشش کن حتی شده برای یه روز من خودم بارها تجربه کردم باور کردنی نیست نامردیه اگه نگم حتی غیرممکن بوده یه چیزی ولی از خدا خواستم و بعد از یک روز فراموشی بهم داد