2777
2789

ولی دیدم همه اونایی ک از سن ۱۲ ۱۳سالگی دوس پسر داشتن زودتر از من ازدواج کردن بعضیا هم بچه دارن

بعد من تا حالا ی پشه نرم تو زندگیم نبود تا الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون روابط اجتماعیشون میره بالا اخلاق اقایونو بهتر میفهمن ی جور تو ازدواج دیگه ماهر به حساب میان اینجور افراد 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم 

۲۲

خوب ازسن کم شروع میکنن تابرسن ب وقت ازدواج چندین وچندان نفرروامتحان میکنندومیشن کاربلدوباتجربه

له ئه شکه وتی ثور کاتیک خوشه ویستی خواگیان سه یری هاوره ی پاک ویاری صه دیقی که ردبینی زورنیگه رانه ئه خه مین فه رموویی لاتحزن ان الله معناغه م مه خووره فیق خواله گل مانه❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
مطعصفانه مردا بی غیرت شدن پاکی براشون اولویت نیست قبول دارین

چه ربطی داره اقایون نکه خودشون بچه پیغمبرن😐ی چی میگین ک فقط گفته باشینااا 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم